Angry Joe dao 6/10. Uvik neko mora bit kontra Splita.
The Last Of Us Part II
Angry Joe JE seljačina.
Doduše, često je radio poprilično duboke i kolko je to moguće, objektivne reviewe, ali on je počeo, nastavio i nastavit će dalje skupljat publicitet kontroverzama.
Pošto sam gledao njegove reakcije sa streama, znao sam što očekivati.
Na meti ima sve više sedmica, tako da se neće vratiti na 95/100.
Tzereen
Teško da će ocjena padati ispod 90 tako da se ja nebi brinuo oko toga.
Jel postoje dvije odvojene teme sa spojlerima? Jedna obična, a jedna za one koji su prošli?
Ima jedna, navodno, odlična recenzija. Nisam ju gledao jer je spojler heavy, ali ju je čak linkala Halley Gross.
Kanal girlfriend reviews, koji je btw, odličan. Imaju zbilja simpatične recenzije.
Linkao sam taj video na TLOU spoiler temu, ali je baš spoilerific, tako da ne otvaraj.
Solid_Snake
I jel' zbilja dobar video?
Jebote, kak mi se igra...
Odličan!
Zapravo ima već par sasvim dobrih videa na TLOU, ali fakat što manje znaš to bolje. Također savjetujem čak i da se ove teme kloniš zbog "nenamjernih" spoilera koje neke individue uzimaju sebi za pravo da shareaju kad stignu.
Prošle godine sam sasvim slučajno naletio na njihov kanal, dok je imao oko 50 tisuća subova a sad će brzo miljun. Na prvu su mi se svijdeli i dao sam im svoj sub (iako to radim rijetko). Da ne dužim pogledao sam njen review i super je. Solid ga je stavio u spoiler temu za one koju su prešli.
Danas sam pokrenuo new game + na custom +. Resurse i mogućnost opažanja protivnika stavio sam na survivor. Sad mi je puno bolje. Taman sam riješio prvi open world dio.
Kud baš taj kanal, najmanje objektivni, recenzija kao recitirana
sa papira.
Angry Joe, neznam do sada nisam stekao dojam da to radi zbog publiciteta.
Ima lakših načina za to, kao IGN recimo.
Čovjek je baš kontra i čista suprotnost, niti dobiva free igre niti podilazi
normama.
Nemojte suditi na temelju videa, to je njegov trademark, vikanje
i rant. Bez cenzure.
Zvati ga seljačinom na temelju mišljenja nije prigodno.
Nismo onda ništa bolji od ekipe koja baca nule.
Sta fali Angry Joeu? Meni on zna biti ok, pogotovo u reakcijama na EA
Ma super radi rece naravno. To sam i rekao, ali ovakva jedna kontroverza koja se dogodila sa TLOU2 je baš onakav materijal na kojem je on zaradio taj Angry u svom imenu.
Inače ga volim pogledat baš zato što se ne boji posrat korporativna govna.
Yong mi je tu puno bolji tho, zapravo razradi temu i educira te o pozadini čitavih situacija.
Dosta je napredovao taj lik.
A nista pogledam review kasnije, sad me zanima Ljuti Dzo
@chono7 pa dobar je angry joe osim kad kaže nešto protiv TLOU2
onda je seljačina
@fensisuperstar zbog toga me i zanima vise puta se nisam slagao u njegovim videnjima i dojmovima, ali bogami zna i pogodit u srz