DarkPunisher nema novih...oni od prije su jedini i tocni zapravo
The Last Of Us Part II
Ma Tze je kupio još jači edition.
Inače, nevezano za Tzea...ja još nisam nikad odustao od igre na temelju internet leakova. Za bilo koju igru. Igre treba sam doživjeti i odigrati.
19marksman89 ima novih, kompletnih prvih 3h igre je leakano. Ono sto si ti procito je po tome postalo jos gore. Navodno se i kraj zna al to nije potvrdeno jos jer nema video materijala.
I definitivno se slazem s Flipperom, odigrat cu sam i tek onda sudit jer ovo van konteksta nema smisla.
- Uređivano
Rekao sam prije da se nekima neće svidjeti, pogotovo marksmanu koji je fan kao ja. Zato sam pizdio nakon pogledanog.
Odigraću svakako radi grafike, zvuka, gameplaya, nije isto gledati 720p na netu onaj leak koji je stari build i uživo.
Još jedan razlog da je tu ending izmijenjen te ovaj nisam pogledao ni neću, odnosno ono nije bio pravi jer je igra bila nepotpuna. To je potvrđeno.
Polako treba otvoriti spoiler temu, zasebno da međusobno razmjenjujemo mišljenja nakon 19.
Definitivno bude zanimljivo jer obrađuje tvrde teme a radnja je nešto što viđamo jednom u desetljeću i to ako, nešto u stilu Kojime, potpuno obrnuto od očekivanog. Čak je i Druckman na kraju sad rekao da će podijeliti gamere.
DarkPunisher i
wooddiebone
Ma pare, samo to. Kakvi vražji leakovi. Ja vjerujem Flipperu.
Za sad je preorder za Tsushimu ostao, ali ovo se moralo cancelirat danas...
Nepojmljivo mi je da veliki fan igre koji čeka igru godinama ide gledat po netu leakane materijale i na račun toga davat ocijenu igre bez neke šire slike i konteksta...stvarno ima bisera...
Ne da daju na temelju tog ocjenu, nego cak i masovno otkazuju preordere.
To nisu fanovi.
Ja vas nerazumim , cekate 6 godina nastavak i sad ste se uspanicarili oko neki leakova i sl. sranja ! 90reviewa na meta i prosjek ocijena je 96 ,plus jos pitaj boga koliko 10ki od manjih portala ! Znate da ce GP/zvuk/grafika/atmosfera bit cista 10tka i story ce bit minimalno 9/10 jedini problem sta vam mozda nece bit ko zamisljeno !
- Uređivano
escoban Znate da ce GP/zvuk/grafika/atmosfera bit cista 10tka i story ce bit minimalno 9/10
Kako da to znamo? Isto na temelju drugih izvora, a ne naseg iskustva? Zar ne trebamo prvo odigrati pa onda suditi?! Sami sebi ste kontradiktivni!
Fico to puno govori o osobi.
Sta to govori o osobi?! Ne razumijem ovakve zakljucke! Jer ta osoba losija od tebe samo zato sto vjeruje nekom izvoru bas kao sto ti vjerujes drugom? Ajde malo smanjite dozivljaje i ostavite ljudima na volju da rade sa svojim novcem i vremenom sta hoce! Bacate predrasude na temelju necije odluke o igranju ili ne igranju neke fucking igre! Jako plitko i nezrelo!
Šta si se cimnuo tako? Nisam te prozvao što znači jedino da si se pronašao u toj rečenici, a za to ti ja nisam kriv.
Imaš neprovjerene leakove. Imaš neku potpuno treću stranu koja nema povezanost s TLOU i dizanje skandala na temelju homofobije i alergije na riječ Sarkeesian. I onda se po tome sudi o kvaliteti igre. To rade samo ljudi nesigurnih ideala koji su cijepljeni protiv kritičkog razmišljanja.
Jedine predrasude koje se ovdje bacaju su od strane onih koji su pokopali igru prije nego što je izašla. Tu priča staje.
Cimnuo sam se na tvoje vrijedjanje neistomisljenika. To radis konstantno. To si radio i u trump temi u vise navrata!
Ja se nisam osjecao nimalo prozvan jer apsolutno nemam pojma o cemu pricate posto nisam, namjerno, citao nikakve leakove i tekstove o radnji u igri.
Svejedno to nista ne govori o osobi i ne stavljaj se na pedestal vjecito. Imas preveliko misljenje o sebi momce i visoko letis, a tko visoko leti, nisko pada!
Joj maverick ti si apsolutno zadnji na forumu koji bi se trebao javljati o poštivanju drukčijeg mišljenja. I očito je da si se pronašao kada pokušavaš sada uvesti potpuno nepovezanu Trump temu.
Da parafraziram tebe, ako ti toliko smeta što pišem, stavi me na ignoriranje.
Ne kužim sad ovo.
Jel moram poštovat svačije mišljenje ili samo neka.
Kaj je sa ravnozemljašima?
A Bruna Esih?
Mislim volio bi ju vidjet u naci uniformi sa halterima da me malo disciplinira bičem po guzici, ali njena mišljenja su nedvojbeno kriva.
Ima ona dobra, mišlnenje je ko šupak...
Dalje znate valjda.
- Uređivano
Fico ne nego zelim da jednom u zivotu porazgovaras s nekim tako sto se neces dizati na visi nivo! Ako sam ja takav lud, moras li ti biti?! Ja sam mozda matori konj i vise mi nema spasa, ali ne znaci da nema drugima!
Ono sto ti zelim ukazati koliko je apsurdno i nepromisljeno upravo to sto ljudi sude igri i zakljucuju na temelju klimavih leakova, toliko je jednako apsurdno da sudis ljudskom karakteru samo na temelju nepromisljenog, a mozda i brzopletog njihovog zakljucka. Jeboga ti mozda je neka od tih osoba skroz ok , ali je mozda lakovjeran ili su ga leakovi uplasili. Na posljetku ce eto procitati ovdje dojmove od clanova i mozda mu to pomogne u odabiru.
wooddiebone Jel moram poštovat svačije mišljenje ili samo neka
Ne moras ti nista! Imas slobodan odabir. Ali bi trebalo nekada izvagati dali je nesto odmah za osudu ili jednostavno nismo istoga misljenja jebemu. Sta se vi pokoljete na ulici kada netko nije istoga misljenja kao vi? Ne kuzim jbt!
- Uređivano
Što si ti napisao
ali je mozda lakovjeran
Što sam ja napisao
cijepljeni protiv kritičkog razmišljanja
Dakle slažemo se.
toliko je jednako apsurdno da sudis ljudskom karakteru
Po onome što netko napiše na forumu ja ne mogu zaključiti je li kad je u društvu zajebant, je li povučeniji, je li ozbiljan, voli li šale o plavušama ili nešto četvrto. Ono što se može zaključiti je nečiji svjetonazor, ako ne potpuno, onda barem djelomično. Iz toga se itekako može zaključiti puno o samoj osobi. Onoga trenutka kada se o kvaliteti igre sudi po "lezbijanstvu", "SJW-izmu" i tome da židovi stoje iza Hollywooda je trenutak kada je dovoljno za zaključiti o svjetonazoru.
Na apsolutno sve moguće načine je neprihvatljivo višegodišnji trud tolikog tima omalovažavati na temelju neprovjerenih i senzacionaliziranih leakova čiji je cilj provesti neku agendu. Jer to i je cilj, to je vidljivo odavno i vidljivo je i sada kada neki odbijaju prihvatiti i službene recenzije, već im je lakše vjerovati da je Bill Gates platio recenzente da daju visoke ocjene.
Svatko može pisati što god želi i misliti što god želi i ja ću uvijek braniti to da netko može reći što misli. To ne znači da ću svako mišljenje poštivati jer nije svako mišljenje vrijedno poštovanja.
- Uređivano
Fico ne ulazim u te ekstremiste uopce niti me zanimaju niti cu im suditi jer nisam ja niki kurac tu! Ne znas ni sam, kao ni ja, koji su sve leakovi. Mozda je netko sasvim zbog drugih stvari vezanih uz pricu odustao od preordera ili na posljetku igranja uopce.
Nije sve uvijek crno ili bijelo! Igra ce se dobro prodati, uvjeren sam, unatoc tima sto su odustali od igranja, ako su uopce. Samim time trud developera nece osatiti nenagradjen. Vec je samim priznanjima svih mogucih vecih poratala itd nagradjen. Ima 96 na meti, koliko god nama ona mozda nebitna bila, devovima i izdavacima zasigurno je...
- Uređivano
Mozda je netko sasvim zbog drugih stvari vezanih uz pricu odustao od preordera ili na posljetku igranja uopce.
I to apsolutno ne umanjuje činjenicu da je to i dalje omalovažavanje nečijeg truda. Znači da zaključuju na nedovršenom proizvodu, na proizvodu kojeg nemaju ni u rukama već su nešto vidjeli s elementima koji su van konteksta. Ako je to dovoljno za zaključivati o kvaliteti, onda imamo problem.