renda

Promijenili animaciju i izgled likova. Nez kak bi reko, ali kao moderniji su. Ljudima se ne sviđa, a ni meni. Pogledaj baš video usporedbu pa ćeš vidjeti.

• renda

•  
      •  
      •  
      •  

Brijac evo pogledal i da me jebes ne kuzim kaj je "modernije" ili drugacije?? Ok Donkey ima bujninu grivu, ali ne znam kaj je drugacije na Shreku, istina nisam ga gledal vec 15 godina, ali izgleda mi isto.

Ni meni nije najjasniji ovaj hate na Shreka. Može se možda razglabat da je mrvu drukčije (modernije, kak Brico veli), ali ne vidim apsolutno ništa loše u tome.

A i realno nisam primjećival apsolutno ništa drukčije / lošije, dok nisam išal čitat komentare. Reko bih da internet opet standardno jede govna bez ikakve osnove.

Ne znam, Shrek filmovi su mi ostali u posebnom sjećanju, a nedavno sam ih i sa sinom gledao i ovo meni uopće nije Shrek. Jednostavno nije to to i vidim da puno ljudi dijeli mišljenje.

Shrek 1 i 2 su mi ponajbolji animirani filmovi ikad, i stvarno ne kužim što je toliko triggeralo ljude.

Al oke, vidjet ćemo kak će ispast.

Nadam se da će ispasti kao Sonic 😆

16 dana kasnije

Official slike iz MK2 filma. Shaova maska je čudna, al oke. Kitana 🥰

• renda

•  
        •  
        •  
        •  

Tuhy koji trash look, bas ono 90s vibe, na los nacin.

Jedina svijetla točka Karl.

Ma ne očekujem ništa, al znam da će me film jebeno zabavit ko i prvi.

Šta je da je, prvi je imo par čist oke fightova i momenata. Onaj Get over here je brutalno odrađen.

Dijalozi i priča će vjerojatno bit ono što će povuć film prema osrednjem, al nije da ga idem gledat radi toga.

Zna se kako to ide za MK, SF, DOA i ostale filmove rađene prema fight igrama. Što veći krinđ, to legendarniji status kasnije. Naravno da će se gledati.😃

Brijac popravila se malo ocjena

Ali pobjednik je za sada ovaj drlog

Je li film bas toliko smeće ili samo internet šalje srednji prst Disneyju?

Deadwalker ne znam jel pratis kritikal pijanca na YouTubeu. Ima dosta dobre osvrte na filmove pa pogledaj. Koliko sam ja vidio CGI je očaj, priča izmjenjena, a miriši da ce biti teski flop jer je koštao 350 milijuna, a ne znam jel brejkao do sada 150.