Zero Teško da može lošije od filmova s Millom Jovovich.

Wait… ona abdominacija od RE serije na Netflixu je bila lošija od filmova.

Ipak može gore.

Filmovi sa Millom su Oscar materijal naspram onog mrtvog govna od Welcome to Raccoon City.

• renda

•  
    •  
    •  
    •  
  • Uređivano

Ovo će bit roba.

Ovaj trailer spoila malo više nego prijašnji.

• renda

•  
    •  
    •  
    •  

11 dana kasnije

Očekujem trailer ubrzo ❤️❤️❤️

Naravno da film vjerojatno neće bit ništ posebno kao što nije nit jedinica, al opet, nju sam već 3-4x pogledo s jebenim guštom. Zadnjih godina sam previše u Mortal Kombat điru i ovo se ide gledat day1 u kino.

4 dana kasnije

8 dana kasnije

Kad vidin da se spomene Raid znan da gledan

renda

Promijenili animaciju i izgled likova. Nez kak bi reko, ali kao moderniji su. Ljudima se ne sviđa, a ni meni. Pogledaj baš video usporedbu pa ćeš vidjeti.

• renda

•  
      •  
      •  
      •  

Brijac evo pogledal i da me jebes ne kuzim kaj je "modernije" ili drugacije?? Ok Donkey ima bujninu grivu, ali ne znam kaj je drugacije na Shreku, istina nisam ga gledal vec 15 godina, ali izgleda mi isto.

Ni meni nije najjasniji ovaj hate na Shreka. Može se možda razglabat da je mrvu drukčije (modernije, kak Brico veli), ali ne vidim apsolutno ništa loše u tome.

A i realno nisam primjećival apsolutno ništa drukčije / lošije, dok nisam išal čitat komentare. Reko bih da internet opet standardno jede govna bez ikakve osnove.

Ne znam, Shrek filmovi su mi ostali u posebnom sjećanju, a nedavno sam ih i sa sinom gledao i ovo meni uopće nije Shrek. Jednostavno nije to to i vidim da puno ljudi dijeli mišljenje.

Shrek 1 i 2 su mi ponajbolji animirani filmovi ikad, i stvarno ne kužim što je toliko triggeralo ljude.

Al oke, vidjet ćemo kak će ispast.

Nadam se da će ispasti kao Sonic 😆

16 dana kasnije

Official slike iz MK2 filma. Shaova maska je čudna, al oke. Kitana 🥰