Ovi su ubacili u petu s napretkom
Bloodborne
Neka više najave taj remaster za ps5 i PC. Ionako nemaju ništa pametno na vidiku osim Astro Bot.
- Uređivano
Ja ne kužim… Nekada smo za ovakav napredak morali čekati mjesecima, a danas satima…
Prije 3 tjedna nisu mogli dalje od prvog lvl-a koji je izgledao tako da izaziva epilepsiju. Prije 2 tjedna je svaka teksutra bježala na svoju stranu. A sada, evo.. Prije 5 sati sam postao kako je u igrivom stanju, ali bez zvuka. I eto… Par sati kasnije.
Ako ovako nastave…
Evo kakav je napredk mj dana kasnije.
Još samo malo…
Si videl ovu PS1 verziju? Neki dan sam gledal taj walkthrough i baš je coolička.
Ono kaj bu super je (kao i sa org demons souls) kaj ce bit modova.
Bloodborne i DsR na ps5 mi se kinda neda igrat vise jer znam ih napamet. ali kad onda staviš randomizer, ili kak ds 1-3 imaju kompletne overhaul modove koji ti daju skroz novo iskustvo potencijal je ogroman.
Ajmoooooo
Nisam neki BB fan, samo sam protrcao kroz igru ali moze remake, moze i remaster 4k@60
DarkPunisher Ajmoooooo
Half-Life 3 confirmed
somethingwrong odavno…
DarkPunisher ne znam što je s Bloodborneom, ali taj dan je 30. godišnjica PlayStationa
Fenix Ma vidio sam da jd Grubb vec demantirao sve. To ako ikad dode bit ce PS6 launch naslov i tjt
Neocekivajte nista,pogotovo neki free update za unlock frameova.
BB remake se cuva za PS6
Glasine kažu da se radi remaster za Dark Souls 3 tako da Bloodborne trenutno nije u planu.