Ovi su ubacili u petu s napretkom

Neka više najave taj remaster za ps5 i PC. Ionako nemaju ništa pametno na vidiku osim Astro Bot.

Ja ne kužim… Nekada smo za ovakav napredak morali čekati mjesecima, a danas satima…

Prije 3 tjedna nisu mogli dalje od prvog lvl-a koji je izgledao tako da izaziva epilepsiju. Prije 2 tjedna je svaka teksutra bježala na svoju stranu. A sada, evo.. Prije 5 sati sam postao kako je u igrivom stanju, ali bez zvuka. I eto… Par sati kasnije.

Ako ovako nastave…

mjesec kasnije

Evo kakav je napredk mj dana kasnije.

Još samo malo…

Si videl ovu PS1 verziju? Neki dan sam gledal taj walkthrough i baš je coolička.

Ono kaj bu super je (kao i sa org demons souls) kaj ce bit modova.

Bloodborne i DsR na ps5 mi se kinda neda igrat vise jer znam ih napamet. ali kad onda staviš randomizer, ili kak ds 1-3 imaju kompletne overhaul modove koji ti daju skroz novo iskustvo potencijal je ogroman.

TITANXIS

Onda odigraj/pogledaj Nightmare Creatures 1 i 2 za Ps1, vibe i grafika a bome i combat mi se cine 95% slicni kao ovaj "demake".

kauboj

Hvala na preporuci. Nisam nit jednu NC nikad igral, ponešto sam vidio na YT tek toliko.

Ali da, malo i mene podsjeća sa nekim stvarima sa NC-om kad sam sad pogledao. Kao da su FS-ovci imali NC kao predložak za stvaranje Bloodbornea.

25 dana kasnije
        mjesec kasnije

Nisam neki BB fan, samo sam protrcao kroz igru ali moze remake, moze i remaster 4k@60

Fenix Ma vidio sam da jd Grubb vec demantirao sve. To ako ikad dode bit ce PS6 launch naslov i tjt

Neocekivajte nista,pogotovo neki free update za unlock frameova.

BB remake se cuva za PS6

Glasine kažu da se radi remaster za Dark Souls 3 tako da Bloodborne trenutno nije u planu.