Evo jos 2 bossa :)
https://youtu.be/Nyrp8CQ2sW8
https://youtu.be/x9LpM4PNJuc
Hocete ubuduce da u spoiler stavljam? Ipak se vidi ime bossa, te pocetna slika videa.
Bloodborne
Jesam ja negdje zalutao ili?
Došao sam do onog 3 Tombstonea za warpat se i oni likovi s vrećama na ramenu me uništavaju. Strašno.
Jesam ja negdje zalutao ili?Nisi, samo si se namjerio na krive protivnike. Ja sam njih maksimalno izbjegavao...
Došao sam do onog 3 Tombstonea za warpat se i oni likovi s vrećama na ramenu me uništavaju. Strašno.
Ako te ubiju onda te zarobe i prebace u taj 3. svijet u kojem ocito idemo kasnije. Imas lampu u blizini pa se vratis u hub.
Ček jel onda trebam ić tamo tj. jel tamo Vicar?
Kako equipat Rune?
Rune mozes na Workbenchu u Hunters Dreamu equipat.
Sent from Tapatalk.
Koji armor/outfit nosite? :)
Ja furam onaj podrapani iz "project beast" leakova sta se pronadje u Old Yarnhemu.
Onaj iz kanalizacije
Koji armor/outfit nosite? :)Onaj koji imam u zadnjem postanom videu. Mislim da je drugi koji mozes kupit sa echoima u Dreamu...
Ja furam onaj podrapani iz "project beast" leakova sta se pronadje u Old Yarnhemu.
Ali skupio sam jos 3 sinoc koja nisam ni isprobao, te sam dobio za kupit ovaj sa svog avatara. Na toga ciljam od kad sam ga vidio
E taj i mene zanima
jel se lako nadje ili treba nesto posebno napraviti ?
ja neznam kud sa onom usranom glazbenom kutijom
može netko answer u spoiler tag
E taj i mene zanimaMalo je komplicirano, ima veze sa jednim NPCom. Evo ti u spoiler ukratko svi nacini...
jel se lako nadje ili treba nesto posebno napraviti ?
Jednostavan nacin: Ubi Eileen the Crow u kanalizaciji kad ju prvi put sretnes. (OPREZ, tako promasis 2 rune i 1 gesture)
Kompliciran nacin: Prati njen questline.
Moj nacin: Promasi jos drugi dio questa i naci ces ju agresivnu na Ameliinoj lokaciji, nakon sto skines bossa na jezeru. Ubijes ju i dropa ti badge. (OPREZ, tako promasis 2 rune i 1 gesture)
Ugl. ako se budes borio cuvaj se, poprilicno je jaka i brza :)
ja neznam kud sa onom usranom glazbenom kutijomIskoristis protiv drugog bossa da ga stunas.
može netko answer u spoiler tag
damn , thanks
A lega,bacač plamena je odličan.
Jel to samo oružje ili ima neku veću smisao...
Sent from my GT-I9505 using Xparent Skyblue Tapatalk 2
kakva je razlika u pocetnom oruzju i s kojim je najbezbolnije krenut? :) tek pocinjem pa...
[deleted]
.uooouuuoouuo Dejan nam se vratioooooooo...u klub
haha 3. put nam postas da imas taj edition i sliku
Odnosno da nema jos uvijek
haha 3. put nam postas da imas taj edition i slikuKak je i Fenix, navel, još ne. Poslan je sa Amazona. Ja bum imal pravi edition, a ne vi standard edition peasanti. 8)