Evo jos 2 bossa :)

https://youtu.be/Nyrp8CQ2sW8

https://youtu.be/x9LpM4PNJuc

Hocete ubuduce da u spoiler stavljam? Ipak se vidi ime bossa, te pocetna slika videa.

Jesam ja negdje zalutao ili?
Došao sam do onog 3 Tombstonea za warpat se i oni likovi s vrećama na ramenu me uništavaju. Strašno.

Jesam ja negdje zalutao ili?
Došao sam do onog 3 Tombstonea za warpat se i oni likovi s vrećama na ramenu me uništavaju. Strašno.
Nisi, samo si se namjerio na krive protivnike. Ja sam njih maksimalno izbjegavao...

Ako te ubiju onda te zarobe i prebace u taj 3. svijet u kojem ocito idemo kasnije. Imas lampu u blizini pa se vratis u hub.

Ček jel onda trebam ić tamo tj. jel tamo Vicar?

Kako equipat Rune?

Rune mozes na Workbenchu u Hunters Dreamu equipat.

Sent from Tapatalk.

Koji armor/outfit nosite?  :)

Ja furam onaj podrapani iz "project beast" leakova sta se pronadje u Old Yarnhemu.

Koji armor/outfit nosite?  :)

Ja furam onaj podrapani iz "project beast" leakova sta se pronadje u Old Yarnhemu.
Onaj koji imam u zadnjem postanom videu. Mislim da je drugi koji mozes kupit sa echoima u Dreamu...

Ali skupio sam jos 3 sinoc koja nisam ni isprobao, te sam dobio za kupit ovaj sa svog avatara. Na toga ciljam od kad sam ga vidio

E taj i mene zanima

jel se lako nadje ili treba nesto posebno napraviti ?

ja neznam kud sa onom usranom glazbenom kutijom 
može netko answer u spoiler tag 

E taj i mene zanima

jel se lako nadje ili treba nesto posebno napraviti ?
Malo je komplicirano, ima veze sa jednim NPCom. Evo ti u spoiler ukratko svi nacini...
Jednostavan nacin: Ubi Eileen the Crow u kanalizaciji kad ju prvi put sretnes. (OPREZ, tako promasis 2 rune i 1 gesture)
Kompliciran nacin: Prati njen questline.
Moj nacin: Promasi jos drugi dio questa i naci ces ju agresivnu na Ameliinoj lokaciji, nakon sto skines bossa na jezeru. Ubijes ju i dropa ti badge. (OPREZ, tako promasis 2 rune i 1 gesture)

Ugl. ako se budes borio cuvaj se, poprilicno je jaka i brza :)

ja neznam kud sa onom usranom glazbenom kutijom 
može netko answer u spoiler tag 
Iskoristis protiv drugog bossa da ga stunas.

A lega,bacač plamena je odličan.
Jel to samo oružje ili ima neku veću smisao...

Sent from my GT-I9505 using Xparent Skyblue Tapatalk 2

kakva je razlika u pocetnom oruzju i s kojim je najbezbolnije krenut? :) tek pocinjem pa...

.uooouuuoouuo  Dejan nam se vratioooooooo...u klub 

kakva je razlika u pocetnom oruzju i s kojim je najbezbolnije krenut? :) tek pocinjem pa...
O vidi ko se vrnul. Kakvu verziju igre imaš? Standardnu il specijalnu neku? Ak imaš ovakvu verziju koja mi stiže za par dana :

Onda moremo bit frendovi. 8)

haha 3. put nam postas da imas taj edition i sliku 

Odnosno da nema jos uvijek

haha 3. put nam postas da imas taj edition i sliku 
Kak je i Fenix, navel, još ne. Poslan je sa Amazona. Ja bum imal pravi edition, a ne vi standard edition peasanti. 8)