Dosao je kraj putovanju zvanom wolfenstein 2. Imam slobodnog vremena par dana pa sam iskoristio da dovrsim dlc-ove za wolf 2. Bili su mi zabavni, svaka epizoda je imala svoga lika, 2 mi je bila nekako najlosija jer mi se cini kao da je sklepana na brzinu. 1 i 3 epizoda su bile vrlo dobre. Svaki lik ima odredeni contraption iz glavne igre i moze nositi odredenu razinu healtha ili armora, neprijatelja novih nema svi su iz glavne igre tako da se i iste taktike borbe mogu primjenjivat.
Sto se trofeja tice, svaki dlc ima svoj mein leben run, zloglasni no death run na najtezoj razini. Prvi mi je bio najtezi jer sam ga i legalno prelazio a nakon 50 minuta zadnji fight je bio stresan, mozda cak i tezi od zadnjeg fighta u glavnoj igri jer u DLC-u zadnjem fightu ulogu igra cisti skill i nema spota gdje ih mozete cekati i rokati nego trci sa dual wield shotgun i rokaj ispred sebe sta stignes i kako znas, ali sveukupno naravno ni blizu ML runa glavne igre. Srecom kako je svaka epizoda podijeljena na volume 1,2,3 pokusao sam na 2 dlcu nakon sto sam dvaput umirao na zadnjem volume da restartiram samo taj i zbilja trofej za mein leben iskoci ako predes samo zadnji volume sto dosta olaksava ionako kratki dlc. Drugim rijecima trebate samo trecinu dlca svakog proc za ML trofej. Tako sam presao 2 i 3 epizodu u tren. Mogu zadavati problem i neki challengesi ( Nightmare i Submarine ) jer je tu isto trci i samo rokaj, ali to se moze restartat koliko ocete puta.
PS 4 vracam frendu jer sam nabavio Vanquish i Duke Nuke za ps3 tako da cu rokat trojku iduceg puta