Platinica #93
Ys: Memories of Celceta
Pa i nisam neÅ”to zadovoljan. Ys: Lacrimosa of Dana mi je najbolji Ys, Origins najgori, a Celceta negdje izmeÄu, ali bliže Originsu. PriÄa je stvarno osrednja, tek kasnije krene na bolje, ali do tog trenutka sam veÄ 2 puta izgubio volju da pratim tu jednostavnu priÄu. Adol, gospodin "izgubio sam pamet(Äenje)", kreÄe na pustolovinu da se prisjeti svog mozga, a na putu ga prate meÄed Duran, žena sa noževima, ženski Sekiro i naravno lik s kopljem (najgori ikad). A da, tu je joÅ” i djevojka s maljem, brže udara s 3 tone malja nego onaj s kopljem.
Exploring je jednostavan, dosta linearan world, ne smeta me, uz skakutanje i akciju brzo ga proletite pa nije neÅ”to nametljiv. BeÅ”tija ima svakakvih i veÄinom frcaju pod prstima, a uz skillove neÄete imati pojma tko kome svijetli u oÄi. Malo je nekad kupus na ekranu, ali zna biti i zabavno.
Ajde barem oružja mijenjaju vizale i volim ih uvijek. Treba imati na umu da je ovo PSP igra, pa Äak mogu reÄi da za PSP igru i port iste izgleda nekad i solidno, Äak ima i finih animacija.
Sve u svemu, mislim da ima puno bolje robe, nadam se da je IX. bolja.
Težina: 3/10 (2 prelaska, nightmare run, boss rus(sve boss borbe bez da poginete uz par potiona, nije bilo jako teŔko).
I najbolja stvar: Sountrack. Metal. Dere. Nekad. Super mi je soundtrack, Dana je isto imala genijalan.
Sve u svemu prosjek uz poneki plus i malo viŔe minusa.