Ovo ljeto je bilo puno platinuma! Time well spent!
Platinum Trophy #27: Ratchet & Clank
The Hero of HeroesVeÄ dugo nisam igrao 3D platformera, vjerojatno od Jak doba! OdliÄna igra, zabavan gameplay i platina laganica, uz taj gameplay je bio guÅ”t!
Platinum Trophy #28: Mirror's Edge Catalyst
The Few. The Elite. Jao Å”to reÄ za ovu igru. Vidim da ima puno razliÄitih miÅ”ljenja, veÄinski loÅ”ih, al ja moram reÄ da sam se zabavio uz igru. Gameplay i nakon toliko vremena Å”to je prvi ME izaÅ”ao je i dalje "fresh" i valjda najzabavniji dio igre. Obožavao sam trÄat okolo i rjeÅ”avat "Dash-eve". Nema Å”ta zabavno trÄat i ruÅ”it rekorde s frend liste (pogotovo ako je rijeÄ o tvoj time trialu! )
Combat je grozan, spor i sluggish! IroniÄno jer su govorili kako je combat kratak i brz! (da se razumijemo može bit, al treba imat full speed meter za to, a u borbi s nekoliko njih je teÅ”ko održat).
JoÅ” me smetalo Å”to ima toliko nepotrebnih sranja za skupljat da samo ruÅ”i taj osjeÄaj fluidnosti i brzine! Nisam baÅ” uživao u skupljanju tih collectibles-a. Sve u svemu zabavna igra ako ste voljeli prvi dio, ako ne neÄete ni ovaj zavoljet! Al vrijedi dat igri Å”ansu, ako imate frenda s igrom zovnite ga! ;)
Sad dalje vjerojatno ide
AC Syndicate, a onda za 30-i platinum Äe biti
Witcher 3! Uff Äeka me puno posla s Witcherom (can't wait!) ! Geralt se veÄ veseli! 8)