Platina #86
Crash Team Racing Nitro-Fueled
Fun 10/10
Difficulty 5/10 ( ako nemate prijasnjeg iskustva tezina moze biti znatno veca )
I tako sve sto je lijepo kratko traje, odlično napravljen remaster koji me vratio unazad jedno 15 godina, sviđa mi se sto su dodali jos novih staza i likova, jos tipova battle moda i stosta nesto. Platina moze varirati, odrastao sam na ovakvim hitovima tako da mi je trebalo malo truda za platinu. Oxide ghostovi su pali u 3 dana, adventure mode na hard sam u komadu odigrao nekih 2 sata.
Sto se tice oxide ghostova glavna je bit nauciti boost, a onda je pozeljno i naucit U-turn jer to zadrzava boost nakon zavoja. U- turn se radi tako da otpustite gas kad ste blizu zavoja i stisnete kocku, strelicu prema dolje ( ona drzi boost u zavoju ), strelicu lijevo ili desno ovisno o zavoju i r1 pritiscete da skacete i lomite zavoj. Treba vjezbe obzirom da je to naprednija tehnika, ali i bez nje se mogu pobjedivati oxide ghostovi sa jedno 15 sekundi prednosti na nekim stazama ako znate samo boost raditi.
Sto se tice adventure mode na hard, nista pretjerano pao je u 2 sata. Moze problem stvarat poboljsani AI ovisno koji power up dobije iz kutije, ali moja je taktika bila da ako me niko ne rokne raketom u prvom lapu, igram do kraja i bez problema se moze pobjediti, ako te neko izroka odma u prvom lapu idete na restart race jer te rakete i oni orbovi su najgori. Ono sto je vazno jako jest da koristite sve precace moguce jer AI na hardu ne koristi i tu imate znatnu prednost nad njima. Ostatak trofeja se lako pokupi.
Sad odmor od gaminga neko vrijeme, dobro su prosli ovi praznici 🙂.