Icek Danas je IzaÅ”ao My Name is Mayo 2 š® š® š® JebeÅ” Cyberpunk, CoD BO, Valhallu i mutavi PS5, igra se Mayoooooooooooooooo <3
foggy DarkPunisher Tam gore ima manijaka zbog kojih se osjeÄam potpuno normalno. Äak su mi pomogli da viÅ”e ne palim igre koje mi se ne igraju samo zbog trofeja. Spasila me ta grupa. Kad vidim kak Å”tancaju te igre stvarno mi je drago Å”to igram samo Å”to mi se igra. Nikad viÅ”e Knack, nikad viÅ”e...RaÄe potroÅ”im vrijeme na neÅ”to korisnije nego da igram te lake platine i troÅ”im vrijeme na neÅ”to Å”to nikad ne bih upalio da nemaju platinu.
DarkPunisher foggy slazem se, stvarno su blago receno bolesni. Ne znam kak bi to drugacije opisao nego bolest. Znaci frajer kaze kak je prosli mjesec dobio "samo" 70 platina i kao ono not great not terrible...strasno
ThaUrban DarkPunisher ja sam ih u kolovozu imao 97, ali dobro, bio je godiÅ”nji i bio sam se dio natjecanja na PSNP-u š
ThaUrban DarkPunisher Ma to mi je kao 'brutalna' izlika jel. Bili smo na kraju treÄi od mislim jedno 12 timova. 12 minimalno.
foggy ThaUrban Sta si osvojio osim podocnjaka i iskustva u igrama o kojima neces pricat drugima? š
Icek ThaUrban Jesam je i ja sada rijeÅ”io. #160 Majoneza Dva š¤©š¤©š¤© S njome I preÅ”ao brojku od 10,000 trofeja, wuhu.