Platinum #87
Crash Bandicoot 4: It's About Time
Fun: 12/10
Difficulty: 9/10
Vrijeme: 70 sati brat-bratu
Ne znam otkud da krenem. Znam zapravo.
@DarkPunisher - Spominjao si neku gajbu ako platiniram ovo? Also, rekao si da smo isusi ak se to desi. Službeno sam isus, vodite me van, pretvaram vodu u što vam se pije. Nemoj da gajba nestane.
Crash 4 mi je najbolji Crash. Iz više razloga. Toliko efforta je uloženo u ovu igru da to nisu istine. Igra ima 38 levela + boss levele, sve te levele imate u N.Verted modu, što je više manje zrcalni prikaz levela, ali svaki svijet ima svoje fore; tipa u jednom svijetu osim što su leveli mirrorani, u vodi ste. Mrzio sam taj, spor ko vrag.
Na to sve, imate podršku za multiplayer gdje možete razbit kolegi/kolegici joy o glavu kad vas pobjedi. Topla preporuka. Da, u ovom modu možete na vrijeme ili skupljat bodove s kutija, i svaki level kojeg igrate dobiva dodatne efforte u obliku recimo tih kutija pobacanih posvuda.
Da to nije sve, developeri su napravili najsjebanije time triale ikad, gdje stvarno pripremite neke dobre tablete jer ovo nije humanu, pregazilo me. I da, to nije sve! Tape leveli su retro leveli gdje većinom razbijate samo kutije u 21 levelu, unikatnom na svoj način, zabavnom da ne govorim. Nemam riječi koliko efforta se uložilo u ovu igru i dajte si pljusku (blagu) ako mislite da ovo ne vrijedi full price.
Igrao sam 2-3 levela dnevno, nekad i više, nisam forsao i nekako je sve išlo pomalo. Danas sam tape levele kao iz vagine pomeo, valjda sam se ispraksao sa ostatakom igre pa je ovo palo u 3h valjda.
N.Sanely Perfect Relics - Želim im laganu, neugodnu i nadasve bolnu smrt. Ovi relicsi su nešto najgore uz Time trialse što vam se može dogodit. Preć level koji traje 13 minuta i gdje svake sekunde možete poginut, a da pritom NE poginete i skupite SVE kutije, dok te kutije znaju bit hit or miss - e to je ono što će vas natjerat u očaj ili jednostavno na skok s 5. kata zgrade. Ako niste u zgradi, preporučio bi posjetu prijatelju koji je, pa onda od tamo skočit. Leveli gdje jašete jebenog medvjeda su najgori ikad, hit ratio je nikakav i doslovno milimetar fulanca jednak je repeatu levela. 4h života sam izgubio na jedno 3 levela, stvarno želim tom jebenom medvjedu da ugane gležanj idući put kad se bude spuštao niz prokletu liticu. Proklet bio i on i onaj tko ga je nagurao u ovu igru, a da nisu sredili te kontrole. Za sad smo frendovi, ipak sam sve uspio.
Moja reca:
http://www.foggyproductions.com/reviews/fullreview/crash-bandicoot-4-it-s-about-time
Moj trophy guide (još 10tak N.Sanely levela budem za vikend stavio):
http://www.foggyproductions.com/guides/crash-bandicoot-4-it-s-about-time
Sve to imate na mom tjubu:
Živi bili i vidimo se drugom prilikom, ovakvu težinu platine neću pokušavat neko vrijeme opet. Bio je jebeni gušt, uživao sam svake sekunde. Ali dosta je dosta.