Platinum #85
Monster Hunter World: Iceborne
Fun: 8/10
Difficulty: 6/10
Vrijeme: 282 sata (287h mi je trebalo da uhvatim platinu u Monster Hunteru World)
Što reć...Igram Iceborne u periodima od samog izlaska DLC-a. Ovo je DLC, a ne ovo što izlazi za ostale igre. MHW i Capcom su mi ovom igrom pokazali što znači gurati nešto kvalitetno, zabavno, ali i jako grindavo.
DLC imena Iceborne je zapravo jedna cijela nova stara igra od 2 nove regije i preko 20 novih čudovišta. Postoji nekoliko varijacija istih, no ipak su si dali truda pa malo promijenili paterne, napade, svašta-nešta...Iako, volih bih baš nova čudovišta bez da im dodijele novu boju i pokoji special. Nema veze, i ovako im skidam kapu jer ova igra ima više contenta od igre sa puno contenta.
Nisam tip koji igra online igre, no ova to i je i nije. Naravno, zabavnije je lovit uz društvo, ali ide i solo, makar je dosta teško na momente. Tu dolazi taj grind itema za oružja i armor setove, decorationse, čuda koja ne stanu na 2 stranice ovdje...Volio sam svaku minutu, pa čak i kada sam satima samo okidao quest i mjerio veličinu čudovišta, jer najgora 2 trofeja su sve krune (velike i male) za Iceborne i ponekog dodanog monstera u base game - ovo mi je sigurno uzelo blizu 180h uz brzu taktiku iz prve igre. Ne mogu se žalit, @sanzo je bio tu da pomogne i razbije poneku dozu monotonije, a našao sam još par ljudi s kojima sam lovio i skratio si malo muke.
Mislim da igru neću brisati i da ću ponekad upaliti i malo loviti, priraslo mi srcu i za mene je ovo 90+ igra, šteta što nisam imao više vremena da svojevremeno napišem i recu. Tuga, velika tuga jer je gotovo. Sreća jer RNG više ne igra ulogu u mojim dnevnim huntovima 🙂