Je, grind zna nekad biti zamoran i meni je bio uzasan dok sam grindao na onoj ovalnoj stazi. Ali ima i joĆĄ jedan event bolji za grind, na Gr1. Cupu, na Monzi sa Dodge SRT Tomahawkom. Kad podesite auto na max, leti, a i joĆĄ nema prve ĆĄikane na stazi tako da krug moĆŸete odraditi za 1:15 minuta. Ja sam cijeli grind od 48. do 50. levela odradio tamo (nekih 80 utrka, 8:45 minuta po utrci). Ali isplati se za tu Platinu.
Btw, Icek - ovo ĆĄto je Gazza rekao, zato sam ja napisao (kad sam ga osvojio) da ovaj Platinum moĆŸe biti i 5/10 teĆŸina i 10/10. Ja sam si nesvjesno svojim loĆĄim odlukama prvih mjesec i pol igre pomalo pomagao jer umjesto da sam se svaki tjedan koncentrirao na jednu utrku koja mi najviĆĄe paĆĄe i tako si dizao rank, ja sam igrao od svega pomalo (jer sam eto htio isprobat sve ĆĄta igra nudi), pa bi svaku pobjedu i pole na utrci koja mi paĆĄe iznivelirao sa nekom utrkom di sam jako loĆĄ i tako mi je rank jako sporo rastao. Tamo negdje oko 70. pobjede sam poÄeo vozit samo ono ĆĄto mi paĆĄe. Pobjede su rijeÄe dolazile, ali je zato uvijek bila top zabava vozit jer sam uvijek imao ĆĄansu za dobar rezultat.
Uglavnom, meni je teĆŸina bila nekih 7.5/10. Platinum se na prvu Äini bolesno teĆŸak, ali ima naÄina da si malo olakĆĄaĆĄ, i da se ipak uz dosta vjeĆŸbe moĆŸe osvojit.