Je, grind zna nekad biti zamoran i meni je bio uzasan dok sam grindao na onoj ovalnoj stazi. Ali ima i još jedan event bolji za grind, na Gr1. Cupu, na Monzi sa Dodge SRT Tomahawkom. Kad podesite auto na max, leti, a i još nema prve šikane na stazi tako da krug možete odraditi za 1:15 minuta. Ja sam cijeli grind od 48. do 50. levela odradio tamo (nekih 80 utrka, 8:45 minuta po utrci). Ali isplati se za tu Platinu.
Btw, Icek - ovo što je Gazza rekao, zato sam ja napisao (kad sam ga osvojio) da ovaj Platinum može biti i 5/10 težina i 10/10. Ja sam si nesvjesno svojim lošim odlukama prvih mjesec i pol igre pomalo pomagao jer umjesto da sam se svaki tjedan koncentrirao na jednu utrku koja mi najviše paše i tako si dizao rank, ja sam igrao od svega pomalo (jer sam eto htio isprobat sve šta igra nudi), pa bi svaku pobjedu i pole na utrci koja mi paše iznivelirao sa nekom utrkom di sam jako loš i tako mi je rank jako sporo rastao. Tamo negdje oko 70. pobjede sam počeo vozit samo ono što mi paše. Pobjede su rijeđe dolazile, ali je zato uvijek bila top zabava vozit jer sam uvijek imao šansu za dobar rezultat.
Uglavnom, meni je težina bila nekih 7.5/10. Platinum se na prvu čini bolesno težak, ali ima načina da si malo olakšaš, i da se ipak uz dosta vježbe može osvojit.