Platinum #86
The Legend of Herioes: Trails of Cold Steel III
Fun: 8/10
Difficulty: 3/10
Vrijeme: 92 sata
Uf, taman sam se ovog ostavio na Final Chapteru prije nego sam se vratio MHW-u Iceborne. Fali mi Iceborne totalno, nema do ovog MH-a, stvarno mi je jedna od dražih igara generacije.
TOCSIII je dobar, pravi JRPG. Jako mi se svidio ovaj turn-based fight koji su nagurali, uz Ordere i još više kombinacija nego u bilo kojem nastavku kojeg sam igrao. Sve je to super, ali lako je strgat igru totalno, na kraju sam mlatio po svima nisu me ni pipnuli, čudim se kak nisu zakrpali Chrono Burst. Ono što mi se u fajtu ne sviđa jest činjenica što su svi živi likovi igrivi iz prijašnjih nastavaka, plus par novih. I onda ne daju više od 4 poteza per lik. Malo postane zamorno kad sam igrao drugi (Nightmare) run, ali ništa strašno.
Nije me se dojmila priča najviše, dobra je, ali previše su mi išli u širinu svih likova od prije krista do neki dan eto. Htio bih da su više Council ubacili i da se više toga zapravo dogodilo. Malo previše social bondinga, nepotrebnog, a premalo mesa. Opet, ništa strašno, samo osobna preferencija. Nekima se ovo sigurno sviđa, meni je dvica bila najbolja.
Spreman sam za IV. nastavak, nadam se da će bit mračniji i da će bit puno više lokacije koje nisu iste i zaboravne. Falcome, pa daj ono...Poradi na tom level/dungeon designu.
Rean je pička i dalje, al' svejedno mu se sve ribe bacaju pod noge.