Platinum #84
Mortal Shell
Fun: 8/10
Difficulty: 6-7/10
Vrijeme: 25-30 sati
Uf, moram priznati da su mi Cupheadsi bili lakši u nekim dijelovima. Mortal Shell nova je igra, mali je studio, osjeti se taj "trzaj" kod neispoliranih igara. Dosta je sitnih bugova i nije sve kao u AAA naslovima i to dolazi do izražaja na no shell run-u. No shell run je ni više ni manje nego 1 hit run - kroz cijelu igru ne smijete skupiti niti jedan shell i preći tako igru. E tu je krenula zabava. Shell je vaše glavno oružje kroz igru inače, a postoje 4. Bez njega imate skoro pa beskonačno stamine, ali zato kad vas žaba takne mrtvi sve. Sve je bilo doable osim boss borbe u Cryptama. Tamo sam proveo 3h i jedva uspio. Svaki boss ima 2 faze i uz navedene trzaje i neispoliranost, taman je dosta da primite neki drljavi hit ili se zaletite u rub arene i to vas ubije. Poludio sam na tom fajtu, ali nakon što sam njega uspio, idući je pao od prve i sve do samog kraja nije bilo problema. Igra je stvarno solidna "kopija" souls-a, uz neke nove mehanike i sveukupno bila mi je odlična. Taj hardcore run van tih sitnih problema bio mi je genijalan i mogu reć da sad mogu igru preć bez da gledam. Kratka je relativno, no platina će ipak ovisiti koliko ste git good. Sretno. Imam i par videa, a mislim da ću i ostatak sklopit pa dić guide. Reca, možda, ako stignem.