A onda sam u krivu, jer sam svoje mišljenje bazirao na 2 pokušaja Trackmastera 😃
Sad sam provjerio, sudeći prema trofejima, igru sam igrao tjedan dana kada je izašla za PS+ u travnju 2018., onda sam prekinuo jer vjerojatno nisam imao živaca. Skupio sam tad 61 zlato i 2 srebra te 1 Trackmaster (kojeg se ni ni sjećam, to je bila 3. staza, valjda mi je jako pasala). Kažem, danas sam još pozlatio 62. i 63. tako da sam sad negdje na trećini. Pokušao sam i onda 1. stazu na Trackmaster, mislio te na početku neće biti problematične, kad ono nakon 60-tak pokušaja sam uspio srušit svoj rekord za pola sekunde, ali i dalje sam 7 desetinki od Trackmastera pa sam pomislio da su više manje svi takvi, gotovo nemogući. Ovaj auto koji se koristi sad između 60. i 69. staze, užaš čisti, najgori je, upravljivost je brutalna, jedva hoće skrenut, ali kad skrene bog isus ga više ne bi vratio nazad, samo ide u jednu stranu, baš opak understeer. Upalim odmah GTS nakon Trackmanie, skroz mi sjebalo osjećaj za upravljanje 😃 No dobro, budem vjerojatno svaki dan pomalo, neću previše živce trošit, pa ćemo vidjet kak će ići.