A on se meni ruga a ima samo iljadu komada manje!! A bokte
Vidis da je i trophy card sakrija da ga nebi vidili! ccc
🏆 PSN TROFEJI 🏆
Bitna je kvaliteta...
Trenutno imam 9 zlatnih trofeja, 52 srebrna i 269 brončanih. Da sam igrao Bayonettu na PS3 umjesto na X360 (u istoj mjeri) onda bih imao i jednu platinu.
Dobri ste bogmr,kak vam se dalo to skupljat
A on se meni ruga a ima samo iljadu komada manje!! A bokteTko će kog nego svoj svog. ;)
Vidis da je i trophy card sakrija da ga nebi vidili! ccc
Al da je je, trophy kujizam je jak na ovom forumu.
Bome istina, ne zna se tko je veća kuja
Bitan je postotak (completion), ne broj trofeja. Blitz je prvi... jesam li ja drugi? Ili Tuhy? Ili netko treći?
Bitan je postotak (completion), ne broj trofeja. Blitz je prvi... jesam li ja drugi? Ili Tuhy? Ili netko treći?Ti sa samo 40 odigranih igara nisi ni u konkurenciji
But but but...
*pauza razi smišljanja odgovora*
...imam puno ačivmenta na X360!
Krasan profil Blitz
Bitan je postotak (completion), ne broj trofeja. Blitz je prvi... jesam li ja drugi? Ili Tuhy? Ili netko treći?Miljama si ti miki od top 3 ovog foruma ko i ja hehe..
Krasan profil BlitzŠit, a ja taman mislija stavit 'Tuhy u <3' :-D
Veigue bolji si od Tuhelja, to je jedino sta je bitno
Bitan je postotak (completion), ne broj trofeja. Blitz je prvi... jesam li ja drugi? Ili Tuhy? Ili netko treći?Nevazno. Vazno je samo tko je prvi
Btw, Trophy King dok god ima najvose platina, ima pravo izabrat dvorsku ludu koja ce imat i prigodni naslov s ikonicama ispod imena
Mislim da je izbor i vise nego ocit. Samo je jedan kralj loseg alkohola, lose muzike i losih filmova na ovom forumu, a od sada ga oslovljavajte po prigodnoj tituli, ime tuhelj ide u zaborav :-D
Šta fali lošem alkoholu?
Pa pijem od muke kad vidim tvoju trophy listu...
Malo opuštanja nakon Hatsune, platina #49 Rise of the Guardians.
Jednostavna dječja opuštancija, igra opisana kao šareni Diablo za djecu. Fkt i je tako, slatka grafika, simpa lokacije i solidan OST, dok je borba malo trapava i dosta nepregledna, pogotovo kada ima tonu protivnika na ekranu.
Igra 7/10, platina 1/10.
Za jubilarnu 50. platinu moram nešto dostatno te brojke riješiti...Tales of Xillia 2?
^^Jok. Terminatora.
EDIT:
Šalu na stranu, ako već želiš da to bude RPG, riješi Graces f. Nije platina teška.
^^Jok. Terminatora.Terminatora već imam 8) Neda mi se sada igrati Graces f, jer sam ga relativno nedavno igrao. Dok je od XIllie 2 prošlo 7 mjeseci (od Graces f nešto malo manje) pa je sad taman vrijeme za riješiti ponovo Xilliu.
EDIT:
Šalu na stranu, ako već želiš da to bude RPG, riješi Graces f. Nije platina teška.
Sa novim updejtom konacno mozete obrisati 0% trofeje , tocnije ona smeca sa plusa sta pokrenete i vidite da su smeca ;D