Ja isto ne ganjam platine.
Obično osvojim oko 1/3 trofeja.
Volim da me iznenadi njihov zvuk
🏆 PSN TROFEJI 🏆
heh, vrlo rijetko će te iznenaditi zvuk platinastog trofeja
heh, vrlo rijetko će te iznenaditi zvuk platinastog trofejaKrivo sam se izrazio...nisam ni mislio na platinu već na obične trofeje kroz igru :
#16 The Order: 1886
Stvarno jedan pravi dragulj PS4 konzole i bilo bi šteta da stanu na ovome. Ovo što su napravili u prvom dijelu i kakve su temelje postavili za daljnje nastavke je nešto stvarno fantastično. Nešto što svako mora odigrat.
Platina ekstremno lagana.
Moj prezir prema online trofejima je već općepoznata činjenica. No nešto još gore od njih su luck based trofeji. U Hatsune Miku sad ima trofej koji kaže da moram vidjet svih 100+ loading ekrana. Naravno, oni su na random i prava je lutrija dobiti ih svih. Još mi ih 6% fali i već sat vremena klikom po menijima da mi se vrte ekrani. Faaaaaaaak.
Stvarno ti ne bih bio ukoži hehe
Zato evo i tebi jedan plusić, za trud
Jesno pitanje. Trebam jedan trofej iz fife 15. Naime radi se o onom trofeju gdje se treba igrat seasons sa dva igraca. Kako nemam drugi kontroler a i share play mi ne funkcionira mogu li ja nekome tko ima 2 kontrolera posuditi svoj slot da mi on rijesi taj trofej ili je neizvedivo to ?
Naravno. Svoj glavni account, na kojem zelis trofej, i slot da skine igru :-)
Platina #48 Hatsune Miku Project Diva. Igranje na Normal i Hard završio nakon 16h, a grindao još 30h. Sreća pa volim japanski pop. Težina 5/10, na Hard ima nekih pjesama koje su brutalno teške, grindanje ubija u pojam i random ekrani su muka. Sama igra je 8/10, jako igriva, jako zarazna, jako dobra.
E momci, imam jedno pitanje. Nadam se da ne zamjerate.
Da li vam se ikad dogodilo da vam je konzola obrisala trofeje za neku igru? Evo, meni se to danas desilo. Igrao sam Resogun offline (bez patcha, lol) i nakon toga pokrenuo Tales of Symphonia; sejv pred kraj igre da napravim nekakav popis itema. Inače igru nisam upalio još tamo od prošle godine kad sam stari HDD imao. Kad ono, pojavi mi se trofej koji već imam! Pa još jedan, pa još jedan... Pogledam i vidim da imam nekih 7% trofeja umjesto 64 koliko bi trebalo biti. Ugasim ja igru, spojim se na net, odem na sync i sada je sve OK.
Da li bi se trebao zabrinuti, ili...?
Inače da, napravio sam sync trofeja prije izmjene HDD-a. Stvar je u tome da mi je postotak bio na 64 prije nego sam upalio igru, pa pao na spomenutih 7 i sada je opet na 64. Koji vrag je to?
Mozda glitch bas zbog tog jer si stavio drugi hard pa nije prepoznao da ih imas dok nisi syncao pa su ih opet dobio , trofeji su spremljeni na server od PSNa (kad ih syncas naravno) i uvijek ih mozes vratiti sa syncom recimo igras na novoj konzoli trebali bi se pojaviti nazad svi.
Nekakva greska je bila trebalo bi sve sljakat.
Opet ja; ovo je zadnje po tom pitanju.
Znači, u ovome je stvar. Napravio sam sync prije izmjene HDD-a. Stavio novi HDD, opet sync da mi se vrate trofeji, sve igrao normalno. Upalio sam Tales of Symphonia danas (kao što već rekoh) i trofeji mi se brišu. Ponovno odem na sync i sad je sve u redu.
Išao sam sad testirati istu stvar i sa njenim nastavkom (Dawn of the New World) i opet isti vrag - trofeji se obrisali, odem na sync, sve je OK.
Možda je problem zbilja što igra ''želi'' stari HDD, kao što mi je viper spomenuo preko PM-a jer obje igre imaju na početku trophy install, pa ću možda istu stvar morati ponavljati sa svim igrama koje to na početku imaju (trophy install).
U svakom slučaju, jedna velika glupost.
Normalna stvar, ništa zabrinjavajuće. Ja sam se toga nagledao kod promjena konzoli i hardova.
#16.. Eto završio Walking dead Season 1 i iskočila platina, haha. Mislim da je ovo najlakša platina sa kojom sam se susreo :)
Tko ima najvise trofeja na FFA?
[deleted]
Blitz:::: taj ni ne spava nikad
Icek™?
ahahahahahahahah
i drugima (čitaj - meni) će bit krivo kakvo god iznenađenje spremao, hihhihihi
Fenix.
lud je , zadnja platina minecraft
Da li vam se ikad dogodilo da vam je konzola obrisala trofeje za neku igru? Evo, meni se to danas desilo.Iz nekog nepoznatog razloga svi stariji trofeji se "brišu". Probaj ubaciti neku igru koju nisi dugo igrao i vidit ćeš da će ti ponovno prikazati 0%. Podaci o osvojenim trofejima zauzimaju jako puno mjesta (npr. Blitz ih sprema na externi hdd ), pa je to vjerojatno jedan od načina uštede prostora.
Tko ima najvise trofeja na FFA?http://www.truetrophies.com/blitzkrieger001.htm
(npr. Blitz ih sprema na externi hdd )umro sam
btw. nije ni Frank loš
http://www.truetrophies.com/Cro_Gladiator.htm