Cast of generic white guys (and a few POC)
Ova recenzija ovim iznad spomenutim gubi znatno na važnosti. Ako im je to jedan od dijelova zaključne rečenice, pokazuje da na apsolutno krivi način kritiziraju Metro, a uvjeren sam i sva druga djela koja recenziraju.
Također, očito je da im je ovo prva Metro igra s obzirom da među ekipom na vlaku ima likova koji su prošli kroz pakao zajedno s Artyomom, a kako je ovo treći dio Artyomove priče, osobno mi nema smisla da se krene od posljednjeg dijela nečega što je svojevrsna trilogija.
Power Unlimited spominje da igra nije
blockbuster. Iskreno, dojma sam da nisu ni shvatili što je Metro. Ovo nije Call of Duty s frenetičnom i neprestanom akcijom. Ovo je igra koja svojom atmosferom pažljivo miješa kratke trenutke adrenalinom napunjene akcije i duge minute napetog istraživanja kojeg obogaćuje jeza uništene Zemlje.
Da se razumijemo, nisam zaigrao Exodus, tako da moram i sam priznati da dijelom pričam iz guzice i nije u redu da komentiram same ocjene, ali po ovome što vidim iz zaključka, ovo su dvije recenzije koje uopće ne znaju što rade.