FensiSuperstar, hvala na korisnim savjetima. Svakako na kraju mjeseca ću imati i vremena i love za pregled pa početkom 3 mj. javim šta kažu. Baš sam sretan da mogu igrati barem neke fps igre:)
FicoLegend, igram dosta od jučer (možda i previše haha) i iako se vidi da je to starija igra, stvarno je odlična. Sve nekako podsjeća na par igri, Tlou, the order i fallout 4 mi svako toliko padnu napamet. Sad kad sam ovo zaigrao mi je baš drago da nisam od exodusa počeo. Da je više ovakvih ugodnih iznenađenja od 60-ak kuna:)
Bez brige, ja sam evo prešao 2033 i dva dana, nisam mogao prestati. xD Taman se naigraš do Exodusa da će ta promjena
gameplaya super sjesti da ne ispadne da je ista igra kao prethodne tri i neće biti zasićenja.
Metro je zapravo pravi mix stalkera i half lifea.
Evo nećeš vjerovati, ali danas kada sam dovršavao 2033 mi je točno to palo na pamet, pogotovo s Half Lifeom usporedba. Ne znam po čemu točno, ali nekako me vuče na taj sistem da imaš tihog protagonista koji stalno upadne u veće probleme taman kad se čini da je sve na svom mjestu. Imaš dovoljno municije i osjećaš se sigurno uz svoju ekipu? Bam. Odvojen si odjednom od svih i čekaju te još beštije za koje nisi ni znao da postoje.