fensisuperstar dal si pročitao išta od ovog što si linkao?
To je bio skroz druga vrsta servisa. Ovo si mogao imati samo preko shielda i imao si listu igara.
Dok si sa TRENUTNOM opcijom igrao SKORO SVE IGRE koje već posjeduješ (bilo je pojedinačno nekoliko igara koje nisu bile dostupne iz nekoliko razloga). Što nema jebeno veze sa onime što ti pričaš.
To znači da ako imas steam account sa X igara ti tih X igara (minus onih nekoliko nedostupnih) mogao igrati od bilo gdje ako si imao igdje. imaš remote desktop loggaš se sa svojim accountima i skineš igru na njihov server. Problem je samo što kad je TRENUTNI GeForce now izašao iz bete većina izdavača koje puše kurčine guglu su "povukli" svoje igre. Ispada da oni ne dobijaju dovoljno velik profit što je PEDERSKI kad shvatiš da su oni para već DOBILI kad smo mi igru na nekom drugom servisu KUPILI. Na stadiji kupiš igru i niti ju ne ownas...
TLDR: GeForce now je remote desktop aplikacija.
TLDR 2: Stadija kao servis je sranje i svi koji podržavaju stadiju su antigameri.
prije nego sereš nekome malo pogledaj o čemu pričaš
Prihvati to kako zelis.
Over and out
Opsjednut si sa sonijem. Nitko ti to ne brani ili kritizira zbog toga. PS2 i PS4 su daleko najbrutalnije konzole ikad napravljene. Ali druze. Samo zato što je to sony ne znače da nemaju nešto loše. PSnow kao servis je zastarijelo govno i to je to. psnow treba refresh. Točka.
Pa vidim da si ti opsjednut PC-em. Da, pročitao sam. Jes li ti?
Geforce Now naziv i kao cloud servis postoji ( u kakvoj je verziji bio il neki drugi naziv il šta već me ne zanima ) od 2015 i u tim linkovima koje sam stavio jasno piše da je to cloud gaming servis. Jedan od citata
"Today though, NVIDIA is kicking its game streaming business up a few notches by launching a new service dubbed GeForce NOW.
The NVIDIA GeForce NOW service streams PC games from the cloud to SHIELD devices at up to Full HD 1080p resolutions at 60 fps. It may be tempting to call GeForce NOW an official re-branding of its GRID game streaming beta, which has been available for free on SHIELD devices up to this point, but we’re told that is not the case. The GRID beta is going away with the launch of GeForce NOW (an update to its SHIELD devices will replace the GRID app with GeForce NOW), but according to NVIDIA, GeForce NOW was re-architected from the ground up using knowledge gleaned from the GRID beta, to provide a better overall experience."
Da ne znam kolko je igara bilo onda il na čijem servisu il imaš je il nemaš il šta već i kojim je putem išlo vamo tamo gore dole, Cloud je i amen. I to stoji. I na svakom od ovih linkova piše ti lepo u člancima CLOUD.
Daj neki drugi link koji će reći da to nije. Malo si agresivan kao mod. Ne tako.