PS2MASTER Je, radila je je bolje. I dalje radi bolje. Svaka joj čast. Al je ostala na tome. Eto, Google je stavio 4k podršku za streamanje na Stadiji, Nvidia ostala na 1080p nakon 6 godina i šta sad?
Moje duboke isprike ako sam ovu rečenicu krivo shvatio ali iz ovoga ja mogu shvatit da si kinda rekao bas to. Google je generalno poznat po tome što odustaje od većinu svojih projekata. Stadija ima toliko mali broj korisnika da se njima to neće jednostavno isplatit na duge staze ako nešto u vezi toga ne naprave. servis je lopovluk. ne ownaš igre i ako se ikad išta desi boli ih kurac.
PS2MASTER Nije relativiziranje nek je to realna stvar. Da je PS Now startao kao download servis, dručačije bi bilo, jel. To je činjenica. Sad kako bi PS Now napredovao sa ponudom igara za download, to je druga priča. A isto je činjenica da cloud gaming jako ovisi o puno stvari i nije svugdi još razvijen, a kamoli u najnaprednijim IT zemljama koje imaju najjaču infrastrukturu, cloud gaming i dalje štuca. A download je podržan svugdi već desetljećima, jel. Bitno da se skida bez obzira na brzinu. 😃
samo ovaj boldani dio. eto uzmimo generaliziranje clouda kao činjenicu. Cloud je. Nije bitno što je remote desktop. Sony je počeo sa cloudom 2014. Nvidija 2015. Vrlo vjerojatno su testirali neke stvari puno prije. Sony nije previše napredovao. Nvidija je masovno napredovala. Da je Sony htio bolji servis, sony bi imao bolji servis. Ako mogu napraviti najuspiješnije konzole ikad, sa globalno najvećim gaming hitovima ikad onda je sony mogao razvit bolji streaming servis. Istina je jednostavna, njih boli ona stvar za ps now. Cloud tehnologija je jako uznapredovala. Microsoft je trenutno glavni po tome da imaju najkvalitetniju infrastrukturu za cloud gaming. I sama činjenica da sony surađuje sa micorosoftom na cloud gamingu je činjenica da su glavni.
što je najjače @chono7 radi sa time. On doslovno radi kao tech u najjači it firmi u HR. Cloud im je doslovno razvijen do ibera.
/
a to da si agreisvan nisam mislio isključivo na ovu trenutnu temu nego na situacije gdje se kačiš sa članovima.
trebao sam to naglasit. i isto tako ispriče što sam ti rekao da sereš drugima. tvrdoglav si. fakat si jebeno tvrdoglav. i sa tobom se nema smisla raspravljati.
meni je žao da se ja i ti koji smo se upoznali prije 15+ godina u zagrebu ne mozemo bez tenzija razgovarati. Doslovno si prva osoba koja me unakazila rakijom, poznatom masterovom rakjiom. Jednostavno nema smisla.