Jedva čekam RDR2 Online i 7 godina milkanja para.
Jedva čekam da ignoriram taj mod isto ko i GTA Online.

Dost jebene teksture na ruci u prvom screenu.

Sada mi je jedina dilema da li odigrati to na konzoli ili čekati PC verziju.

Ja bi na tvom mjestu pričekao. Ako si mogao čekati prvi RDR, zašto bi nastavak bio iznimka.

Sorry Deadwalker , ali ovo je stvarno bio klasicni weky 

Klasični, neklasični istinu zbori.

Emulate this mastah reys!

Ajde, dati dva puta lovu Rockstaru je isto ok.

Ajde, dati dva puta lovu Rockstaru je isto ok.
i CDPRu

Posudujem PS4 od frenda za ovo i GoW4! Steta je propustiti takve dragulje u ova lootboxicna vremena.

Dok istodobno:

Posudujem PS4 od frenda za ovo i GoW4! Steta je propustiti takve dragulje u ova lootboxicna vremena.

Dok istodobno:

Pa zemi si neku rabljenu plejku.
Dođe te ko bolja tipkovnica mehanička.

Glupo da si zakinut za takve igre.

Dok istodobno:

Ja ne znam što čekaš...konzole su već godinama superiornije.

Ma nema mi smisla. Posudim, odigram ovako nesto sto me zanima i vratim. Ovo su zapravo jedine dvije igre koje me zanimaju za PS4.

Dobro ja recimo više volim imat igru koja mi se svidi.
Jednog dana ću ju sigurno htjet opet zaigrat.
Zato nemam običaj prodavanja konzola.
Prodaja Xboxa 360 mi je jedna od najvećih grešaka u životu.
Kakve sam igre imao za njega...
A kolektorska izdanja...
GoW3 collectors edition

According to the notes, Red Dead Redemption 2’s online component will feature ‘Battle Royale’, ‘Revive and Survive’ and ‘Money Grab’ modes.

Red Dead Redemption 2 will allow you to play both the main campaign and multiplayer in first-person. The document states the game will have bespoke animations to fit the style.

Specific player actions during campaign missions will lead to events unfolding differently depending on which characters you interact with. This could lead to different mission outcomes, objectives and dialogue depending on how you behave morally in each playthrough.

23 dana kasnije

Ako već nije bilo rečeno - 26.10.18. izlazi?

Ako već nije bilo rečeno - 26.10.18. izlazi?
dobro jutro?