https://youtu.be/ObyEoWBYk0g

Fuuuuuuuuk

Znaci koji vrag se dogada!? Ovo izgleda identicno kao GTA V? Ovo su oni radili godinama? Igra izgleda totalno outdate

Jebe ti se ionak je console only.

Ma ne jebe, kada sam ovo cekao da posudim PS4. Koliko mi se cini odigrat cu samo GoW, jer stvarno mi se ne da gubiti vrijeme na jos jedno njihov precjenjeni proizvod kao sto sam napravio s GTA V.

Huh, izgleda poprilicno bolje od GTA.

Ma ne jebe, kada sam ovo cekao da posudim PS4. Koliko mi se cini odigrat cu samo GoW, jer stvarno mi se ne da gubiti vrijeme na jos jedno njihov precjenjeni proizvod kao sto sam napravio s GTA V.
: :

Kao što je i orginalni RDR bolji od GTA IV.

renda i don't see it iz ovog trailera.

IvanCROsemo

CroZac_Drake
Jel to za PC special edition?

to je defaultna wood edicija. Oznacava dvije stvari, izgled igre s jedne i bonere fanboja s druge strane.

Ajmo sad malo ozbiljno.

pokusaj teselacije?

Kakve teksture!

That hairworks!

Foliage do Vardara i nazad!

Jos malo tekstura! ,

To ti je jubito video, kak po njemu moš znat da teselacija valja morti? Kesi ti lood?

Pogledao trailer.

Can't wait. Iako mi se glavni lik (zasada) čini malo generičan i bezličan cijela ova priča se čini zanimljiva.
Isto tako John Marston...fuck yeah.

Solidan trailer, djeluje zanimljivo, al nije tolko moj tip igre da bi me sad prao neki hype.

Odigrat će se, može me samo pozitivno iznenadit kvalitetom.

Chono, bokte, nemoj zamjerit, al ovo djeluje ko čisti butthurt jer ga zasad nebu na PC-u.
Dobit ćete ga vjerojatno, čemu tu sad secirati jebeni trailer sa ovakvim analizama?
Nije da izgleda ko nešto bogomdano, čak i nemam niš protiv da ukazuješ na "mrljav" pod, al uhvatiti stotinku grive konja u trku i tu nešto pokazivat...daj, jbte, opusti se i ne zamaraj se bezveze ;)

Ne, zaista nije butthurt. Ja se malo sprdam i pretjerujem s screensima. Zato sam i napisao "ozbiljno".  :)