jebote kad se sjetim koliko igara je rockstar izbacio u ps2 eri a sada vec pet godina cekamo na prvu igru u generaciji.
sjecam se kad sam presao gta 5 da sam razmisljao da li bi bilo moguce da gta 6 izadje krajem 2017. znao sam da tesko ali bio sam uvjeren da ce najkasnije do kraja 2018. doci. kako sam bio naivan i glup. kako stvari stoje mozemo biti sretni ako gta 6 izadje do kraja 2021. na ps6.
Izbacio je ok broj igara i prošlu generaciju. GTA IV, GTA V, Red Dead Redemption, Max Payne 3 i L.A. Noire. Dobili smo dva nova IP-a, dvije GTA igre i nastavak na staru franšizu. I više manje je sve rulalo.
Mislim, portali su GTA V na nove konzole i igrači su to prihvatili kao ovogeneracijski GTA, što je sranje jer se ta igra igrala i prije novih konzola. Osim što je development igara danas znatno sporiji, GTA Online im je postala zlatna koka koja printa pare i mislim da dosta resursa i tu ulažu s obzirom na učestalost sadržaja koji se izbacuje tamo.
Realno RDR 2 će rasturit, al meni je baš žalosno da će jedan Rockstar imati samo jednu igru ovu generaciju.