dormin Kada igraš trebaš nać dobar balans između glavnih mislija i onih sa strane
Naravno, samo ja više volim lutati nego rješavati vecinu misija koje se gotovo uvijek, posebice kasnije svode na cisti pokolj.
dormin Npr dosta njih se žalilo za izostanak klasičnog fast travela, ja ga praktički nikad nisan zazvao tokom igranja jer sam na putu između lokacija uvjek imao nešto što bi me zabavilo ili skrenilo s puta.
Tako je i kod mene.
dormin RDR2 ima daleko najbolje dizajniran svijet u igrama. Savršeno su pogodili lokacije koje želiš istražit…nema onog debilnog markiranja što možeš pokupit na mapi. Nekad ćeš naletit na koristan item…nekad na easter egg ili predivni krajolik…nekada ćeš naletit na "ništa"…ali ti neće proć kroz glavu koji ku..c san ovdje dolazia jer nisan dobio upgrade za lika. Šta se zna desit u dosta igara koje imaju generične svijetove… Ovdje ćeš samo nastaviti uživati u samoći i upijanju predivne atmosfere.
Apsolutno.
Ono sto ovdje volim je sto mogu istražiti bez da me konstantno igra prekida combatom, kao sto je cesto slučaj bio u Witcher 3. To donekle rješava tamo mod koji spawna čudovišta prema lore, sto znaci da ce npr drowneri i ghoul operirati pretezito nocu pa ces imati mira danju za istraživanje.
Kada ajmo reći završim igru, napisati cu detaljan osvrt o svim aspektima igre. I igra kao i svaka ima mane, ali dobre stvari uvelike nadilaze one "lošije".
Dns sam se preko 3 sata samo muvao po mapi i istraživao te usput rjesio pokoji Stranger quest. Ulovio konja, prdao ga, naisao na neku kolibu koja spominje neke cudne rituale, dosao do stare utvrde i iz pisma saznao da je napadnuta i svi poubijani, lutajuci dalje dosao do kuce nekog starog lika sa natpisom da ne prilazim, ja prišao, ovaj se dere iz kuce da se gubim pa izasao sa puškom, reko ostaviti cu ga na miru. Povezao zenu kojoj je krepa konj do grada, priča kako ima blind date, razbojnici me na mostu zaskocili, jedva živu glavu izvukao, uhvatila me oluja, kampirao i kuhao, lovio razne ptice i živinu, ugrizla me zmija, morao pojesti neku travu kao protivotrov.
Šta reći?! Gdje god zavirim uvijek ima nešto interesantno, a ako i nema ima predivan okolis, cvrkut ptica, rika jelena, šum potoka, magla kako se spušta, duga nakon kiše…
Masterpis!
wooddiebone pretjerivas. Ne doživljavaju svi igre jednako i ako je netko dao novce, apsolutno ima pravo izraziti svoje mišljenje o igri, svidjelo se to nekom ili ne. Neki od vas ne zele cuti nista o igri koju drze na pedestalu, cak i kada su neke od kritika objektivne. Chill malo, nitko vas time ne napada na osobnoj razini.