Red Dead Redemption II
Evo neki dan je lik pronašao novu stvar u igri. Nakon nekih 400 sati je skužio da možeš gledat na sat na ruci koji prikazuje vrijeme u stvarnom vremenu.
Ne onaj pocket watch nego pravi na ruci.
Eto
Kad se sjetim stresa distribucije i jebenog Rockatara koji ne da igre dan-dva ranije
Samo ne postavljajte pitanje"đe je 60 efepes patch"? Nema ga, neće ga biti i nikad nije bio planiran. Move along.
Ja bi platio PS5 verziju, al ovi ne žele ni to napravit.
Nisam ni znao da blunderbuss može ovo napraviti, lel.
- Uređivano
- Uređivano
doktor1 to je zbog slikanja mobitelom. Nije takav plav kao sto izgleda sa slike. Problem HDR u ovoj igri je poznat i Rockstar ga nikada nije ispravio. Boje su bljede, noc ne postoji.
Namještao sam HDR prema onom nekom Azijcu sto je poznat na YouTubeu i to jos kada sam TV kupio i u igrama koje imaju dobru HDR implementaciju izgleda odlično. Digital Foundry je isto govorio kako HDR ne valja u igri i iako su patchom poboljsali stvari, nije to jos kako treba.
Naravno stvar je i ukusa, nekom ce pasati vise HDR slika jer se bolje vide neki detalji npr.
Tweakao sam malo in game settings za HDR i bolje sada izgleda. Da se igrati i tako, ali sada je dosta, treba se spremiti i vino naceti.
Jeli ispeglan mod da vrijeme u igri sporije prolazi …to mi je jedna od zamjerki.
Nekad san baš želio usporit vrijeme. Kad se poklope posebni vremenski uvjeti…baš atmosfera bude za uživanje i želiš da duže potraje…
Kad vidim 9 novih poruka ponadam se napokon najavljen remaster. Kad ono ćorak.
Htio bi i ja u još jedan prelazak ali čekam PS5 verziju
- Uređivano
dormin ne znam iskreno, ali ni ne kontam ništa koliko guštam. Kakva igra jebote.
resident_evil svi čekamo to.