11 dana kasnije

Evo neki dan je lik pronašao novu stvar u igri. Nakon nekih 400 sati je skužio da možeš gledat na sat na ruci koji prikazuje vrijeme u stvarnom vremenu.

Ne onaj pocket watch nego pravi na ruci.

Eto

25 dana kasnije

Čisto podsjetnik da je na današnji dan prije točno 6 godina izašla jedna od najboljih igara ikada.

Giphy - Wild West Art GIF by Salih Kizilkaya

Kad se sjetim stresa distribucije i jebenog Rockatara koji ne da igre dan-dva ranije 😑

Samo ne postavljajte pitanje"đe je 60 efepes patch"? Nema ga, neće ga biti i nikad nije bio planiran. Move along.🤐

Zero tako je, to čuvaju za PS5 verziju koju će tržišno naplatiti.

Ko je vidio raditi free update.

mjesec kasnije

Nisam ni znao da blunderbuss može ovo napraviti, lel.

doktor1 Baca na Horizon.

Najdražu Sadie su falili skroz…ali zanimljivo.

mjesec kasnije

Bila je igra nepunih 20€ na Xbox store pa reko prošlo je puno previse od kako sam igrao. Rockstar produkcija je stvarno top!

Samo čak ni nakon patcha ne znaju hebeni HDR poriktati. Pa jebote!

Prva je HDR druga SDR

Noc nije noć na HDR.

chono posebice ti na PC u 60fps plus modovi. A i bas ovaj snježni ugođaj paše uz igru.

Jedino što znam da necu preci igru tj doci cu do onog dijela znas kojega jer mi se ne igra epilog.

Na prvoj slici je snijeg bijel, nije plav. A snijeg je - bijel
        Ovako na slici se vidi dosta "crushed" boja na donjoj slici…

Malo poriktat HDR postavke, (na TVu) i prva slika izgelda deset puta bolje od ove dole

Uključit HGiG? Može pomoći…

doktor1 to je zbog slikanja mobitelom. Nije takav plav kao sto izgleda sa slike. Problem HDR u ovoj igri je poznat i Rockstar ga nikada nije ispravio. Boje su bljede, noc ne postoji.

Namještao sam HDR prema onom nekom Azijcu sto je poznat na YouTubeu i to jos kada sam TV kupio i u igrama koje imaju dobru HDR implementaciju izgleda odlično. Digital Foundry je isto govorio kako HDR ne valja u igri i iako su patchom poboljsali stvari, nije to jos kako treba.

Naravno stvar je i ukusa, nekom ce pasati vise HDR slika jer se bolje vide neki detalji npr.

Tweakao sam malo in game settings za HDR i bolje sada izgleda. Da se igrati i tako, ali sada je dosta, treba se spremiti i vino naceti.

Jeli ispeglan mod da vrijeme u igri sporije prolazi …to mi je jedna od zamjerki.

Nekad san baš želio usporit vrijeme. Kad se poklope posebni vremenski uvjeti…baš atmosfera bude za uživanje i želiš da duže potraje…

Kad vidim 9 novih poruka ponadam se napokon najavljen remaster. Kad ono ćorak.

Htio bi i ja u još jedan prelazak ali čekam PS5 verziju 🥲