Kako me hype dere, bolesno.

Kako me hype dere, bolesno.
Zadnji put sam ovako nahajpan bio za Witchera 3. Tad je bilo opravdano, vjerujem da je i sada.

od rockstara se ne moze ocekivati drugo. njihove slabije igre su jos uvijek kvalitetnije od 90% igara. tu mi na pamet padaju L.A.N. , MP3, Manhunt, Oni, MC: DUB itd...

LA Noire je vrh ako ne ocekujes GTA nego igras kako je zamisljeno.

Kaj nije Oni od Bungiea?

Je, Bungie. Imao sam originalnu igru. :) Mislim da čak još imam negdje.

Imam i ja, kopiju doduse :)

Kaj nije Oni od Bungiea?
a ni LA Noire nije od Rockstara. Jadan Team Bondi, jos su propali a vecina ni ne zna sto su radili.  xD

ma ja znam kad odem na rockstar games da budu i one prikazane, a sad tu neka filozofiranja, tko, sto i kako, me ne zanimaju. sjecam se da sam njihove znakove vidio u tim igrama i to mi je dosta. takodjer valja spomenuti i warriorse...

Da, kad je Rockstar izdavac i na stranici ima i igre koje si vidio. LA Noire iako je "GTA-ovski" open world (prazan doduse, a i s razlogom jer je drugaciji tip igre) - cak ni ne koristi Rockstarov RAGE engine vec je Team Bondi svoje radio zajedno s onim skupim face techom.

LA Noire je zapoceo kao Sony projekt pod njihovim izdavastom, da bi oni odustali nakon cega je Rockstar kupio izdavacka prava i nastavio financirati projekt. Isto su napravili i sa RDR kad su ga kupili od Capcoma. Za razliku od LA Noire, taj projekt im je itekako uspio, a sam studio je Rockstar i kupio (sadasnji Rockstar San Diego) dok je Team Bondi od McNamare propao, zajedno sa Whore of the Orient projektom.

Jbg ljudi ocito zaboravljaju da su Rockstar Games i 2K primarno izdavacke kuce od Take 2 i da ispod imaju svoje developer kuce i projekte koje i izdaju pored onih koje sami rade.

ma sve je to meni Rockstar. kad te netko pita koje si igre od Rocksara igra, hoces li reci L.A. Noire ili ces se praviti pametan i reci i igru koju je pravio Team Bondi, a izdao ju je Rockstar iliti Take2?! Sjecam se da je na kutiji Oni(PS2) stajao znak Rockstara (mislim onaj zuti) i za mene je to rockstarova igra...

Da me netko pita tko je radio LA Noire sigurno cu rec Team Bondi.
Ti kao da si sad otkrio izdavace.  xD  Da, Rockstar ima za sve svoje studije razlicite boje. Onaj klasicni zuti logo im je od izdavastva, plavi je North (GTA), ljubicasti je San Diego (RDR) itd

Ne kuzim zasto bi bio pametan, pa koliko puta smo i na starim forumima pricali o LA Noire ljudi su uredno znali za Team Bondi.
Sta sad kad cemo pricat o Sekiro bit ce "u jebote Activision je napravio ovakvu onakvu igru" jer ce na kutiji bit njihov logo. Mozda ti ne pratis, al dosta ljudi i znaju i malo ozbiljnije sta je tko radio. Eto renda je odmah primjetio Oni, sto je klasicna Bungie igra

I vise puta sam vidio bas tebe da uredno spominjes Remedy za Max Payne igre, a to su isto Rockstar logoe imale i izdavaca. Tu ti nije problem bit pametan?  xD

zato sto sam za maxa znao da radi remedy, a za oni nisam znao tko ga je radio XD

e jebiga sad lol bar Rockstar citavo vrijeme posluje isto, ako si igrao neku njihovu igru nema sanse da uvod propustis
a i dovoljno je igrati igre samo, valjda vidis i sam cim pokrenes neku njihovu igru

LA Noire - zuti rockstar (izdavac) pa Team bondi developer

https://www.youtube.com/watch?v=D-nwAsugabU

Max Payne 2 - zuti rockstar (izdavac) pa Remedy developer

https://www.youtube.com/watch?v=BCkGG1agKwY

cak to i rade sa svojim igrama iako je tek tamo jasno da je sve rockstar

GTA V - zuti rockstar (izdavac) pa plavi Rockstar North (developer)

https://www.youtube.com/watch?v=qFkU_J9enc8

RDR - zuti rockstar (izdavac) pa ljubicasti Rockstar San Diego (developer)

https://www.youtube.com/watch?v=QoO99pQQ4yA

Sve što imam reći na ovo je da taj Oni nisam dobrih godinu dana uspio proći jebeni tutorial jer je igra bila na francuskog i nisam kurca znao što se traži da bi 3 godine kasnije ubacio igru u konzolu i uz čari interneta prošao taj krvavi prvi level i dalje nastavio kao da nikad ništa nije bilo.

Oni je hidden gem od igre. Šteta što nikad nije bilo nastavka. Konoko me pomalo podsjeća na Hanu Tsu Vachel iz nekog nepojmljivog razloga.

Sve što imam reći na ovo je da taj Oni nisam dobrih godinu dana uspio proći jebeni tutorial jer je igra bila na francuskog i nisam kurca znao što se traži da bi 3 godine kasnije ubacio igru u konzolu i uz čari interneta prošao taj krvavi prvi level i dalje nastavio kao da nikad ništa nije bilo.
Ja sam odigrao na PC-u , tada preko miša i tipkovnice. Malo je za reći da sam na nekim boss borbama dobio sijede. Ali opet nije bilo teško stisnuti restart kad je ta igra u pitanju.

Fin offtopic btw.