ante-sb https://www.amazon.co.uk/Red-Dead-Redemption-Complete-Collectors/dp/1911015567/ref=mp_s_a_1_1?ie=UTF8&qid=1539865400&sr=8-1&pi=AC_SX236_SY340_QL65&keywords=Red+dead+redemption+2+official+guide&dpPl=1&dpID=51VMD6lZteL&ref=plSrchJel netko ikada kupio nešto ovako? Tolko me dere hype za ovom igrom kao ni jedna do sada. Zanima me jel išta valjaju takve knjige a radi ove igre mi nije žao para.
Solid_Snake Piggyback radi odlične walkthrough knjige, tako da se definitivno nećeš zajebati ako uzmeš. Oni i Future Press su kvalitet.I ja se sve premišljam da nabavim, ali budžet kaže ne xD
ante-sb Piggyback radi odlične walkthrough knjige, tako da se definitivno nećeš zajebati ako uzmeš. Oni i Future Press su kvalitet.I ja se sve premišljam da nabavim, ali budžet kaže ne xDTo je to. Odluka je pala. Kupujem.
renda Ja danas isprobal Oni i faaak kako ne valja vise 😑 sve je arhaicno i neigrivo, ali dobro, ostala je u dobrom sjecanju ipak.
Solid_Snake Kako dobro izgleda i baš mi je drago što vrlo malo prikazuju. Damn John, good to have you back.
weky Ja sam jedino razočaran činjenicom da je prošlo već sat vremena od trailera, a još nitko nije spomenuo Witcher 3 Launch Trailer, ili bar povukao nekakvu usporedbu.
viper89 Ja sam jedino razočaran činjenicom da je prošlo već sat vremena od trailera, a još nitko nije spomenuo Witcher 3 Launch Trailer, ili bar povukao nekakvu usporedbu.
ikral Ja sam jedino razočaran činjenicom da je prošlo već sat vremena od trailera, a još nitko nije spomenuo Witcher 3 Launch Trailer, ili bar povukao nekakvu usporedbu.Pa ti si spomenuo, eto. Uostalom, te se igre ne mogu ni po cemu usporediti.
weky Pa ti si spomenuo, eto. Uostalom, te se igre ne mogu ni po cemu usporediti.Ja sam siguran da se Witcher spomenuo barem jednom čak i u temama za Gran Turismo i Fifu.
dormin Nadam se da ce bit misija inspiriranih filmom, Brokeback Mountain npr... odu Marston i Morgan u pasu...