Red Dead Redemption II
xD xD xD xD xD
Zašto imam osjećaj da na kraju igre igramo kao john...Ne bi me cudilo da igramo i sa vise protagonista, cak vise od GTA5
Ovo će biti ko Witcher 3. Kupiš i miran si s igrama idućih pola godine.
Inace, bas mi se svidja odluka da se promjeni glavni protagonist. Arthur je sam po sebi na prvu dost dobro prezentiran (ipak je to Rockstar), a posebno dobra stvar je sto je Marston gurnut u drugi plan.Ono što mi se sviđa je to što je Arthur već dokazan čovjek, desna je ruka šefu jedne od najzloglasnijih bandi prerija. Što znači da će biti prava faca, a baš zbog toga što je naviknuo na stare načine će se super uklopiti u čitavu radnju koja prikazuje smrt starog načina života i posljedice industrijalizacije.
Bit cu debel,prljav,bradat,imat cu konja sa najvecim mosnjama i ubijat cu svih,ukljucujuci zene i djecu.
bas to! i onda mi se na kraju zna dogoditi da ni ne zavrsim main story jer mi doprci igra...
bas to! i onda mi se na kraju zna dogoditi da ni ne zavrsim main story jer mi doprci igra...Često mi se to dogodi!
I onda kupim još jednu igru i kao "idem je samo probat" pa zaglibim..
Pa krene: "vidi ovo, ovo je nešto zanimljivo i još je na sniženju, mogo bi uzet za posle", pa zaglibim...
Pred pet dana sam reko da neću kupit niti jednu igru dok ne odigram mnoge šta imam i hop, brzo kupit tri horor igre da se nađu, a i četvrta visi o niti :)
Preoverhaypan sam,nije dobro.
sto se mene tice takve bi igre trebale imati downloadable online komponentu. tako bi ustedjeli na prostoru, vjerojatno i na installation time-u jer ionako ima dosta nas koje taj online u ovakvim igrama ne tangira ni 2%. isto tako voiceacting treba uvijek biti na engleskom (titlovi su druga prica) barem u onim igrama u kojima je namjenjeno da nativni bude engleski jezik te bi se i tako ustedjelo na prostoru, barem malo...
Mora...jbg ne možeš tražiti da ekipa skida dodatnih 50gb, a kupili su fizičku igru jer možda nemaju toliko neta da ga troše.Ne mora. Doslovno je prije par dana izasao Black Ops 4 50 gb igra disk full i 50 gb patch - igra je neigriva bez patcha.
To je njihova dobra volja, racunaj si koliko je to para. Rockstar zna da ce prodati milijune, al jedan disk je po par centi i jos masinerije im moraju tiskat te diskove to su sve milijuni. Bolje ti to skini da oni ne placaju... kuzis. Vec znaju da ce se RDR2 prodavat kao GTA V i da ce im se to visestruko vratiti a dobit ce pluseve kod igraca zbog poteza.
BTW kad vec spominjem COD, cak prosle godine WW2 iako je imao kampanju MORAO si imati net. Majstori su zakljucali igru (i singleplayer) da ne mogu igrati koji nabave ranije kad bude street date broken. Evo neki dan sam kupio WW2 za prijatelja rekoh idem vidit koliko se multi promjenio od kad sam igrao zadnje. Gurnes disk i instaliras i ne mozes nista sa igrom dok ne skines patch, a patch je 40 gb. Znaci 50 gb install i patch inace ti fizicki disk nista ne znaci tj ako nemas net ne mozes ni kampanju igrat.
maverick tih 100 gb je samo za SP, online tek kasnije dolazi, ocekuj to kojih 50 gb jos, mozda ce bit neka baza po izlasku al sudeci po GTA V ostatak ce doci kad krene online koji ce prakticki bit svoja igra.
I sad ne kuzim, ako bude dva diska, mi cemo morat usred igre mijenjat diskove?
Install i koristis jedan samo za licencu, igru pokreces preko harda kao bilo koju od pocetka generacije. Install je obavezan.
Nisu jos ni potvrdili sve ovo, al tako jedino moze bit.
Black Ops je praktički MP only igra.Mora...jbg ne možeš tražiti da ekipa skida dodatnih 50gb, a kupili su fizičku igru jer možda nemaju toliko neta da ga troše.Ne mora. Doslovno je prije par dana izasao Black Ops 4 50 gb igra disk full i 50 gb patch - igra je neigriva bez patcha.
To je njihova dobra volja, racunaj si koliko je to para. Rockstar zna da ce prodati milijune, al jedan disk je po par centi i jos masinerije im moraju tiskat te diskove to su sve milijuni. Bolje ti to skini da oni ne placaju... kuzis. Vec znaju da ce se RDR2 prodavat kao GTA V i da ce im se to visestruko vratiti a dobit ce pluseve kod igraca zbog poteza.
BTW kad vec spominjem COD, cak prosle godine WW2 iako je imao kampanju MORAO si imati net. Majstori su zakljucali igru (i singleplayer) da ne mogu igrati koji nabave ranije kad bude street date broken. Evo neki dan sam kupio WW2 za prijatelja rekoh idem vidit koliko se multi promjenio od kad sam igrao zadnje. Gurnes disk i instaliras i ne mozes nista sa igrom dok ne skines patch, a patch je 40 gb. Znaci 50 gb install i patch inace ti fizicki disk nista ne znaci tj ako nemas net ne mozes ni kampanju igrat.
maverick tih 100 gb je samo za SP, online tek kasnije dolazi, ocekuj to kojih 50 gb jos, mozda ce bit neka baza po izlasku al sudeci po GTA V ostatak ce doci kad krene online koji ce prakticki bit svoja igra.
Logično je da developer misli da imaš decent konekciju da možeš igrati MP i skinuti 50gb patch.
Zato su to i napravili. RDR2 je SP igra primarno i ja bi prvi bio ljut kada bi isporučili igru na jednom disku pa da moram skidati dodatnih 50gb zbog njihovog hira.
Znaju da ekipa kupuje RDR2 zbog SP-a...Acti zna da ekipa kupuje BO4 zbog MP-a. Logično je.
xD xD xD xD xD
I sad ne kuzim, ako bude dva diska, mi cemo morat usred igre mijenjat diskove?Da. Nakon borbe sa Sniper Wolf.
Možda bude na dva diska..................