Sta nije i GTA V peticijom dosao na PC na jedvite jade?
Red Dead Redemption II
Jedno (glupo) pitanje.
Je l' došlo u kojem GTA V updateu da se može invertirati i X i Y os kod nišanjenja/kamere?
(OBJE osi, znači pomak gore-kamera ide dolje, pomak u desno-kamera ide lijevo)
Jer je na RDR došlo s kasnijim updateom original igra nije imala, a nije imao niti GTA V, a bez toga mi se ne isplati uopće kupovati konzolu...
Ne znam, meni uopce ne lici na Marstona ovaj sa slike.
To je to, hype kreće. Nisam dugo bio na nešto nahajpan, od MGSa zadnjeg.
Nastavak najdraže i najbolje last gen igre i kupuje se day one, bez razmišljanja.
Story wise, mislim da ce biti prequel smješten u Marstonove golden years.
Btw, sedam likova - misli li itko da je moguće da naprave sedam upravljivih likova, kao što je GTA V imao trojicu?
It's about time!!!!
Nisam nešto posebno nahajpan, meni je RDR bio sasvim solidna igra, ko i svaki GTA, ali ništa što bi stavio u neki svoj Top 20 (ako i tolko)
Naravno, svatko ima druge preferencije, ja ni u kom slučaju neću poricati da me je RDR itekako zabavio te sam ga sa guštom odigral.
Sa istim guštom ću odigrat i najavljeni nastavak, a mislim da ćemo blago opast na dupe kad predstave igru službenim trailerom.
Rockstar jako jako rijetko zajebe, sa ovim neće sigurno.
Pc igrači imaju razloga pizdit, ovo je već prcanje u mozak.
Ovo mi je uljepšalo dan! Od posljednjeg slova creditsa Red Dead Redemptiona sam htio novu igru u tome serijalu. Nakon GTA V me stvarno zanima šta će tek moći s ovim svijetom napraviti. Mislim da nas očekuje tipično Rockstarovska kvaliteta i zarazna igra. Veselim se traileru!
Bome ne mogu ne primjetiti sustavno marginaliziranje i izdrkavanje po PC platformi, kao i potpuno zanemarivanje iste od ne samo Rockstara već i ostalih. Treba počet imat povorku PC ponosa "i mi bi igre majku vam vašu".
btw, fala veseljku da su konačno najavili nastavak, jer RDR to zaslužuje!
Baš pišem bratiću koji sastavlja novi komp vezano za ovo. Uglavnom, još mu samo fali grafička koju će platit 4300 kn. Reko ja njemu, rađe kupi PS4 i ostane ti još 1000 kn. :
"master race" :
Baš pišem bratiću koji sastavlja novi komp vezano za ovo. Uglavnom, još mu samo fali grafička koju će platit 4300 kn. Reko ja njemu, rađe kupi PS4 i ostane ti još 1000 kn. :Ma za te pare kupi i PS4 Pro i ostanu novci! :
"master race" :
Nego back on topic upravo su mi pokazali drugu igru koju kupujem day one iduće godine (uz Horizon)!
Stvarno jedva čekam da vidim što će bit u traileru.
Al ljudi moji ja mislim da nebu imalo iste likove. U GTA serijalu nikad nisu stavili iste igrive likove pa kolko to mi htjeli. Bilo bi epic vidjeti Marstona u mlađim godinama al kompa sumnjam!
Yakuza_stinger Konzolaski lobi ojacao je u zadnje vijeme. To se vidi na primjeru Sony-ja i njihove izjave kako ozbiljno zele konkurirati PC gamingu uvodenjem PS PRO. Koji ce po njihovom tumacenju grafikom biti rame uz rame PC-u. Bas radi RDR dodatno sam sretan sam sto imam PS4.
Raptor-U ma kužim ja to sve. Samo eto, ne mogu tu i tamo a da ne prospem nezadovoljstvo. I jasno mi je što Rockstar ovime izvodi. Dobar biznis model gdje će prodat neusporedivo više primjeraka igre neg da je odma učine dostupnom za sve.
Cekajte samo Red Dead Online kad pocnu samarat tamo.
Ja reko buffalo card. Dobis i staju za konje.
KruxZhlajfa Oko likova sve je moguce. Mislim da je Marston jr ipak izvjesniji. Ako si uocio krajnji desni lik ili silueta je indijanac...
A što bi radili kao Jack Marston u 1914.?
A što bi radili kao Jack Marston u 1914.?1. svjetski rat brale... vidiš da je to sad in. :
A što bi radili kao Jack Marston u 1914.?igrali bf1 :