Developed by the creators of Grand Theft Auto V and Red Dead Redemption, Red Dead Redemption 2 is an epic tale of life in America’s unforgiving heartland. The game’s vast and atmospheric world will also provide the foundation for a brand new online multiplayer experience.

http://www.rockstargames.com/reddeadredemption2/

Kao svaki puta u slučaju Rockstar igre - cijena nije bitna, kupuje se.
Al' lol na izostanak PC verzije (iako računam da će doći u nekom kasnijem (re)izdanju igre)

LOL sto opet nece izac za PC 

base.com je vec tweetao da primaju preordere 
47,99 funti za obe verzije  :)

Nema PCa
hahahah!

Koji kraljevi, bas kako im ime kaze - skroz su Rockstar.
Mogu radit kako njima pase, a i ako/kad izbace na PC opet ce mnogi kupovat drugu kopiju

Prvo prodaju 30 milja na konzolama pa onda najave PC verziju.

Prvo prodaju 30 milja na konzolama pa onda najave PC verziju.
Ako ju naprave, ja još čekam prvi dio.

Nema PCa
hahahah!

Koji kraljevi, bas kako im ime kaze - skroz su Rockstar.
Mogu radit kako njima pase, a i ako/kad izbace na PC opet ce mnogi kupovat drugu kopiju
To će najaviti sa izlaskom PS5 i Xboxa i ide novih 20 milja
Ali svaka im čast...oni ovo mogu napraviti jer se ipak "nitko" neće ljutiti.

Ja mislim da prvi dio možeš prekrižit, iskreno sam se iznenadio da dobivamo prequel sa Marstonom, kakav kraj igre možemo očekivati kada znamo što se desilo na kraju Redemptiona, možda bude nešto potpuno drugačije što bi poništilo prvu igru?
Izlazi baš u pravo vrijeme za mene, imam hrpu igara koje želim odigrati i godina dana mi je baš taman, samo da se ne fokusiraju na online dio previše jer želim vrhunski gameplay i priču kao u GTA V

"Prvi" je jedna od igara koja je obilježila prošlu generacije. Kapa dole Rockstaru što nije žurio s nastavkom.
Iako je prošlo par godina i jedna generacija malo koja igra u žanru se približila RDR. Mogu samo zamislit kako će izgledat nastavak.
Kao što je već nekoliko puta rečeno ovo se bez razmišljanja kupuje.

E da, moraju ubacit plivanje/pecanje.

ovo mi izgleda ko Magnificent Seven :)
kupuje se odma, jedna od najboljih igri ikad je prvi dio.

Pa ako je opet John Marston glavni lik trebalo bi se zvati Red Dead.

Jer Redemption je bio u imenu prvog nastavka s razlogom.

Neznam kakvo će tu iskupljenje imati, pošto je u prvom dijelu, na početku istaknuto da je napustio svoje bandite ali još uvijek ste mogli biti outlaw.

Jedino ako nije nastavak sa sinom ili uopće neki drugi lik osim Marstona.

Ovako je moja konstatacija.
Igrat ćemo sa drugim likom u potpuno drugom razdoblju i mjestu.
Red Dead Redemption je očito serijal ko GTA.
Priča priču različitih likova uz naglasak na iskupljenje.
Možda sretnemo Marstona kao mlađeg ili kao neki tribute.

Ostalo nema smisla.
Marstonova priča je gotova.

Redemption je u naslovu mislim samo zbog marketinga. Inače su mogli nazvati Red Dead Revolution ili nešto tako.

Prvi lik s lijeva.
Jedini ima okrenutu facu, možda da se ne vidi ožiljak od Marstona?

Sličan mu je.
Možda ćemo igrati sa šefom bande u kojoj je Marston bio prije.
Naravno i radnja bude prije.

Ovo bi lako moglo biti skroz novi likovi smjesteni u slicnom settingu kao original. To bi bilo zanimljvo. Ili dok je Marston bio mladji. S njegovim sinom mislim da bas i nije najbolja ideja.
No kako god, jedva cekam igru da izadje. No prije toga trailer da vidimo o cemu se radi.

Kao svaki puta u slučaju Rockstar igre - cijena nije bitna, kupuje se.
Al' lol na izostanak PC verzije (iako računam da će doći u nekom kasnijem (re)izdanju igre)
Ne bi me čudilo da prvo stigne prerada RDR na PC i PS4, moguće i Xbox One, makar je tamo RDR funkcionalan putem compatibility X360 modea. O tome smo već pričali - http://www.ffa.hr/index.php/vijesti/item/2838-glasina-red-dead-redemption-remaster-stize-na-nove-konzole-i-pc

Ma to te ja pitam, bit će odlično zaigrati i online dio.
Još uvijek se nadam i remasteru jedne od najboljih igara ikada.

Velika vijest, po mom skromnom mišljenju Redemption je svakako u samom vrhu prošlogeneracijske, a mislim da slobodno mogu reći i svevremenske top ljestvice naslova. Osobno bih radije da nova igra bude nepovezana s Marstonovom pričom te ostaje vidjeti hoće li nastavak uspjeti izazvati onakav wow efekt kojim nas je pomeo Redemption, no ako je netko za to sposoban onda je to Rockstar pa mislim da imamo razloga za optimizam.

Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk

Prequel je sigurno, barem ako je suditi po ovom artu

Meni izgledaju isto.