resident_evil .Nevjerojatna režija, soundtrack, predivan i živi svijet, grafika, likovi i Arthur Morgan koji lik - naklon do poda!

Slažen se u potpunosti, rockstar je stvarnk razina više od većine ostalih ako ne i svih, ali je igra prokleto spora i mora san se terat igrat je...

resident_evil Ja sam rekao da je epilog smece. jedino kraj epiloga je dobar. Ako je tebi bilo zanimljivo vozati se u kociji, graditi kucu, grabiti govna vilama i ostala sranja na koje me je rockstar natjerao da radim u epilogu, onda ti svaka cast. Moja sestra je bas gledala kad sam igrao kraj price i onda kad je poceo epilog i kada je vidila kroz par sati koji je to smor i sta moram raditi, kaze ona kakve su ovo gluposti i zasto nije igra zavrsila tamo na planini. nisam imao odgovora jer je sramotno sve sto se dogadjalo u epilogu. najvece govno sto sam igrao u zivotu, definitivno! naravno da je RDR2 GOTY 2018, to uopce nije upitno, kada je GoW po mojem misljenju jedna od losijih igara koje sam igrao ovaj gen. RDR2 je meni lagano u top 3 igara ovaj gen, ali da bih izbacio dio na karibima i epilog, e to bogami bi! Mogli su kroz cutscene prikazati sta se dogodilo nakon zadnjeg chaptera te nam dati eventualno da igramo zadnji okrsaj u epilogu bas kao sto su i napravili, a ne me tjerati da 20 sati radim onakva sranja da bih dosao do kraja igre. ne vidim gdje sam ti ja spomenuo da ne trebas igrati zadnja dva chaptera. sorry ali to je cista glupost sto si napisao! John Marston je meni najiritantniji lik u povjesti video igara! fitting end in original RDR!

Nisi meni xD
"zavrsnica, ona prava, je jos veci smor nego oba rdr zajedno i slobodno je preskoci i pogledaj zavrsnu animaciju na youtube. zahvaliti ces mi, vjeruj mi. takvo govno i smor nisam u zivotu igrao i praviti cu se do kraja zivota da taj dio igre ne postoji. ona ''prva'' zavrsnica je pak masterpis. nikad me u zivotu nijedna igra nije toliko sutnula po osjecajima, mozda witcher 3 kraj."

A nije 20h čak ni 10. Znači nakon chaptera 6, samo sam igrao main story. I trebalo mi je oko 6 sati. U dva dana sam to riješio i prošlo mi je brzo. Znam da nismo svi isti ali meni se taj zadnji dio baš lijepo nadovezuje na RDR, i općenito priču RDR 2 nakon chaptera 6.

Istina da je cijela igra mogla biti nešto kraća i da su main misije mogle biti manje linearne. Ali zato slobodu imamo u ostalim stvarima.

resident_evil pa a gdje sam ti ja tu napisao ''zadnja dva chaptera"? Rekao sam da je epilog govno, a bogami citajuci druge forume nisam jedini koji tako misli. dok karibi nemaju nikakav bitan utjecaj na plot, osim da ga razvuku, nepotrebno, tako da moje kritike stoje. e moj kolega, naceo te zub vremena! jos uvijek mislim da je bolje bolje pogledati zadnjih par cutscene u epilogu nego ga igrati cijeloga. bolje za to vrijem igrati nesto sto se aksuli i igra i ima smisla. zbilja ne vidim sta je zanimljivo u grabljenju stajskog gnojiva. ako me uvjeris u suprotno, kupim ti ps5!

Nismo se razumijeli 😃 nisam htio spojlati ljudima pa sam napisao zadnja dva chaptera. Jer čim sam napisao da nisam odigrao ta zadnja dva "chaptera" da bi propustio dosta toga, mislio sam da me kužiš. No mislio sam na epilog (part I i part II=dva chaptera)
    Ovako kad napišeš ispada da je bilo samo to gnojivo u điru.

pa nije to spojler. nije bilo samo gnojivo. Bilo je vozi kociju u grad, hodaj, cutscene, vozi kociju na farmu, hodaj, cutscene, cutscene, grabljaj govna, cutscene, kroti marvu, cutscene, zapucaj na ove sto zele sabotirati rad, cutscene, idi pecaj, trazi kera, grabljaj govna, vozi se do Valentine, custcene, vozi se preko pola mape, ubij par negativaca da bi dosao do love, a kao ne zelis se vise baviti time, cutscene, jasi nazad, idi u grad, gradi kucu, gledaj jos besmislenih animacija. neda mi se dalje jer postaje samo jos gore. kada bih ocjenjivao epilog kao zaseban, dobio bi ocjenu 2, taman nesto malo vise nego prvi RDR!

Meni je najviše smetalo što na mapi koja je preuzeta iz prvog dijela nije bilo što raditi u RDR2. Jasno, nova mapa je ogromna i puna aktivnosti, ali iščekivao sam vratiti se u Armadillo i vidjeti što se tamo može vidjeti, ali nažalost nema gotovo ništa značajno. Inače, ima igra još sitnih mana i nedostataka, no oni blijede pred kvalitetom ostatka igre.

chono7 jer je gow jedna uzasna igra

blago receno! lore je toliko odvratan i sjeban da mi gadi nordijsku mitologiju, a sama prica kao prica i razlog zbog kojeg polaze na takvo putovanje i prolaze kroz sva ta sranja je toliko banalan i smijesan koda je pisalo dijete od 3 godine. prosuj taj jebeni pepel u prvu jamu na koju naletis i postedi si 20ak sati igranja.

U usporedbi sa stvarnom mitologijom ili sa Hellbladeom, gow izgleda kao djecja slikovnica.

Meni isto GOW nije neka vrhunska igra, izgleda odlično i da se jednom proći, ali ne upalim je opet sigurno. Forsiranje da sve bude cinematic kao neki hollywoodski spektakl mi ide na živce. Niti Hellblade meni nije nešto, imao je potencijala i relativno je zanimljiv spoj walking sima i hack&slasha, no to samo u prvih nekoliko sati pa postane repetitivno do bola.

krpa sve su H&S igre sa vremenom zamorne i repetitivne. mlatis ko budala dvije tri tipke non stop, a na ekranu se desava urnebes i potencijalna epilepsija. nigdje veze. iako volim Bayu iz nekog razloga.

Chapter 5. Koja picka materina je ovo!? Sta ja sad igram uopce? Ovo je tako retardirana radnja da je to za plakanje...

Hebo te Veljko pa kakav mazohista trebaš bit da igraš već dva mjeseca igru koja ti je loša 😂

Ostavi se RDR-a i pređi na nešto drugo

Ne mogu, nemam nista drugo. Dao sam 60ojra za ovo 🙈
      Jebote tu se kao suljamo, a ovaj moj tip se doslovno dere metar od neprijatelja hahhah

chono7 a ovaj moj tip se doslovno dere metar od neprijatelja hahhah

jesi igrao The Last of Us? nemoj! ako ti ovo smeta, onda ces popizditi na Ellie koja igra tango ispred zombija, a ovi ne jebu zivu silu. opcenito su stelth misije lose obavljene u 95% igara, a stealth misije sa npc-om u pratnji u 100% igara. ocito programeri nemaju rjesenja za taj problem. moras biti lud dati za igru koja ti se nije svidjela na ps4 60 ojra za pc verziju 🤣

Idiot... Sta drugo reci... Ali ovo je stvarno jako dosadna igra.

chono7 jedna od onih koju se vise ne bih tjerao ponovo igrati, ala Death Stranding, GoW, Horizon and the list goes on...