kad ce ovo na pc? taman kad padne cijena i spusti se na realnu razinu?

Minimalno 6 mjeseci nakon launcha, ne bih očekivao ništa prije.

Jel uopce potvrdjena PC verzija? Kolko sam ja cital nedavno cak su i rekli da vjerojatno ne.

Postavlja se logično pitanje, tko je i što radi Marko Dragić?

Kad popeglaju igru izdat će ju skupa s prvim dijelom za PC. Uostalom Xbone je PC pa...

https://m.youtube.com/watch?v=TU3-lS_Gryk

preview in this month's EDGE magazine

"From what we've seen this will be, by a long way, the biggest, most varied and most beautiful playground the developer has ever produced"

"Grand Theft Auto V allowed us to stand on a mountain and see clouds cast shadows on the terrain. But the system in RDR2 lets us climb from an overcast valley up through the clouds, until we're on a mountain above them. You can see bad weather rolling in, rain falling from clouds in the distance. Localised Fog. It's incredibly dynamic."

"Moved away from typical open-world tropes. This is not a collection of missions inside a big world, filled with blips for pick-ups and minigames. It's much more subtle. Much more real. It's a place for you to get lost in"

"If what Rockstar tells us is true, this will be the most richly complex game the industry has ever produced".

Marston je boss samo takav.

Bit ce posebno zanimljivo vidjet tu prequel dinamiku izmedju Marstona i citave grupe pogotovo jer igraci imaju povezanost s likom iz nastavka.
Imamo i sa ostalim likovima iz RDR1, ali sa Marstonom ce biti posebno zanimljivo buduci kako je kvalitetan lik bio, a u prequelu je to posebno zanimljivo jer smo culi da Dutch nije imao neko misljenje o njemu pa ima potencijala biti wildcard samo takav, a uvjeren sam da ce Houser to i iskoristiti u samoj prici.

Ta prequel fora mi je uvijek bila zanimljiva. Bas je uvijek zanimljivo vidjet likove u mladjim danima. Odlican primjer je Yakuza 0 koja te vrati 20 godina ranije i vidis likove koje vec znas kako su kick ass jos ranije bili. Sad zamisli istu takvu spiku u jednom Westernu.

Inace, bas mi se svidja odluka da se promjeni glavni protagonist. Arthur je sam po sebi na prvu dost dobro prezentiran (ipak je to Rockstar), a posebno dobra stvar je sto je Marston gurnut u drugi plan. To je super stvar kad imas takve "larger than life" likove koje imaju veliko znacenje kod fanova. Dosta efektivna stvar ako se dobro odigra, najbolji primjer dosad je bio Raiden i guranje Solid Snakea u drugi plan u MGS2.

Ovo ce bit kaos.

Zašto imam osjećaj da na kraju igre igramo kao john...

Nisi jedini, i meni baca na to

Početkom studenog vjerojatno dobivam kaubojski šešir iz Amerike. Zna se kako se ovo igra. xD

Početkom studenog vjerojatno dobivam kaubojski šešir iz Amerike. Zna se kako se ovo igra. xD

xD xD xD xD xD

Zašto imam osjećaj da na kraju igre igramo kao john...
Ne bi me cudilo da igramo i sa vise protagonista, cak vise od GTA5

Ovo će biti ko Witcher 3. Kupiš i miran si s igrama idućih pola godine.

Inace, bas mi se svidja odluka da se promjeni glavni protagonist. Arthur je sam po sebi na prvu dost dobro prezentiran (ipak je to Rockstar), a posebno dobra stvar je sto je Marston gurnut u drugi plan.
Ono što mi se sviđa je to što je Arthur već dokazan čovjek, desna je ruka šefu jedne od najzloglasnijih bandi prerija. Što znači da će biti prava faca, a baš zbog toga što je naviknuo na stare načine će se super uklopiti u čitavu radnju koja prikazuje smrt starog načina života i posljedice industrijalizacije.

Bit cu debel,prljav,bradat,imat cu konja sa najvecim mosnjama i ubijat cu svih,ukljucujuci zene i djecu.