meni je max to rekao odmah nakon prvih trenutaka u igri. Osim toga mogu i samostalno zakljuciti na temelju povratnih informacija maxa da se radi u akcijskoj avanturi s nekim rpg elementima s obzirom na kolicinu odigranih RPG naslova i skupljenog iskustva. Ne trebam poput tebe neke reference i citate drugih ljudi, mogu razmisljat svojom glavom.
He, mogu i ja zakljuciti da je akcijski RPG. Kak je tebi max na neki nacin rekao, tak su rekli i meni. Ne meni u biti,nek svima koji su gledali intervju sa developerima
I ja sam zakljucio da je akcijski RPG. Po ESRB-u spada u kategoriju akcijskih RPG, developeri su rekli da je akcijski RPG. Imas lijepi playthrough video sa developerima koji su obasnjavali sto i kako u igri. Ti slusaj max-a koji nema pojma, ja cu barem poslusat sto su developeri rekli. Nije max pravio igru nit on nema nikakvog utjecaja promijeniti nesto sto ne moze. On moze sam napisati nes u recenziji. I to samo u recenziji ostaje.
Dakle, Horizon je akcijski RPG. Meni je max rekao, pfff...Rekao je max svasta. Ajd bjez.