Svaka čast Falloutima ali W3 je jednostavno par stepenica iznad po svemu... Takvih kompleksnih i razrađenih questova nema nigdje...
Obožavam ovakve komentare, u nekim starim (boljim) vremenima bi modovi upozorili ljude da s njima ni na koji način ne pridonose raspravi
Kompleksno po čemu? Razrađeno po čemu? Bolje na koji način točno?
Mislim, fora je izbacivati pojmove tipa "najkompleksniji questovi ikada" ili "par stepenica iznad svega", no malo tko napiše zapravo nešto konkretno
Chono7
Questovi bolji po čemu? I nisam rekao da ne reagira, vrlo sam jasno napisao na koji način reagira. "Exploration" RPG možemo nazvati i W3 jer ono - možeš ignorirati main quest i bezveze bauljati po svijetu kao u bilo kojoj drugoj open world igri. Isto kao što možeš u Falloutu se držati pravca kojeg ti nudi main storyline, ignorirajući exploring dio. Nemam ništa protiv da te igra stavi u predefiniranu ulogu, al' jbg, kod RPG igara uvijek dajem prednost što većoj razini slobode jer ono...roleplay. Witcher je za mene više akcijska avantura s nekim elementima RPG-a, nego li RPG. Što ne čini igru manje vrijednom ili ne znam što, al' ako se već prsimo s titulama "najbolji RPG ikad", onda je sasvim legitimno Witchera usporediti s Falloutom ili bilo kojim drugim RPG-om s drugačijim pristupom i mehanikama. Ili idemo reći da su usporedbe s drugim RPG-evima promašene i da je to jednostavno drugačija igra koja je otvorila neke nove puteve u game designu.
FicoLegend
A ono - imaš main/side questove / misije, veliku mapu za istražiti, skillove, levele, crafting, vozila...trebam nastaviti?
Odigraj svakako. Iz današnje perspektive gameplay je meh, al' to je ionako igra koja se većinski može odraditi kroz dijaloge.
Što se tiče combata u W3, ja vidim gomilu propuštenog potencijala. Shvaćam da je igra morala biti pristupačna, al' mogli su barem na većim težinama pružiti nešto konkretnije za mazohiste poput mene. Mislim, naprave prekrasno animinirana čudovišta, jebenu priču oko njih i onda svaku borbu odradiš iz dosade. Hajpanje na borbu kao iščekivanje No Man Skya i nakon encountera, želiš povrat vremena