Moram priznat jedino da su se malo posrali na naše odluke za ending 2. sezone al sam brzo zaboravio na to je za sad sezona rula bogove!To me cak i najvise zanimalo, ipak cu odigrat da imam save od druge sezone pa neka ide od tamo a ne da mi random choices uzme iako sam i mislio da nece to bas toliko utjecat na sami nastavak.
Najbolji intro u serijalu i žešće nabrijani cliffhanger na kraju 2. epizode 8)
The Walking Dead serijal
Čisto sumnjam da ću odigrati ovu sezonu. Ako se to dogodi bit će tek nakon šta izađu sve epizode.
Prešao sam prve dvije sezone i po meni nema potrebe za dalje. Ionako je druga sezona bila dosta lošija od prve.
DarkPunisher da li ima više igranja nego u drugoj sezoni? Tamo se gameplay svodio samo na pričanje i skoro ništa istraživanja. Dok je u prvoj sezoni bilo puno više istraživanja i većih lokacija.
Ima više QTE-a, nema tolikog pričanja s drugima, ali bome nije ni nešto posebno puno bilo istraživanja, mislim da sve skupa u te 2 epizode je bilo 3 puta da moramo iskemijat nešto što sam riješio jako brzo. Prva sezona je klasik, druga malo lošija no meni ništa značajno...ali ovo djeluje jako obećavajuće (intro ubijo), za sad mi je vrhunski sve a bit će samo bolje! :)
Jel se zna kad izlaze preostale 3 epizode, pokušao sam guglat ali neuspješno.
Jel se zna kad izlaze preostale 3 epizode, pokušao sam guglat ali neuspješno.Najavit će, ali ako bude kako je bilo i za sezone prije kroz mjesec dana bi već sljedeća trebala bit ako ne i prije.
Dosla 3. epizoda. Skida se i prelazi u noćnim satim u šusu :)
Jedva čekam!
Dobra epizoda i sad kreće kaos. Stvarno nemam zamjerku na priču, ali stvarno su epizode kratke i nema neke interakcije s likovima, nema slobode. U prvoj sezoni si mogao pričati s likovima, saznati nešto o njima, čak i pokrenuti neki događaj dok ovdje samo pratis priču i nema stajanja. To mi je zamjerka, sve ostalo je dobro. Priča je stvarno zanimljiva i ful me zanima kak će se to sve odigrat.
Danas krećem s drugom sezonom, nadam se da će biti barem blizu razine prve.
Prva je klasik, al druga mi nije ništa znatno lošija od prve. Meni skoro pa jednako dobra.
Sljedeceg utorka stize nova epizoda. Bravo TellTale :)
19Marksman89 zasto ne probas ovo odigrat? Kazu da je prica odlicna
Znam..nabavit cu..nisam imao vremena
Znam..nabavit cu..nisam imao vremenaIgraj i pripremi maramice. Meni su igre bar 10 puta kvalitetnije ispričane od serije. U rangu prve sezone. :)
Finale 3. sezone dolazi 30.5. Ful me zanima kak ce se sve to odigrat. Kraj 4. ep je ludnica.
Stigla je i posljednja epizoda 3. sezone. Navečer se roka.
Dakle očekujen season pass na sniženju na nekom summer saleu ( i Guardians of the Galaxy TT) i onda se kupuje
Mislim da ti je trenutno 150kn na snizenju. Bar je bio neki dan kad sam gledao.
Završio i treću sezonu. Solidno, na istoj razini kao i 2. po meni, prva sezona je ipak nedodirljiva i sumnjam da će mi ijedna TT igra dostići takvu razinu emocija i storytellinga.
Trećoj sezoni falilo je interakcije s okolinom, samo igranje. Gotovo da ga ni nema. Fali mi pričat sa drugim likovima, saznat nešto više o njima kao u prvoj sezoni. Zato je, između ostalog, prva sezona bila briljatna. Ovdje mi se recimo sviđa što se na kraju ipak barem malo ispostavilo ono njihovo "story is tailored by how you play". Ima 4 različita krajeva (ak se ne varam, možda 5) i stvarno utječu neke bitne odluke i odnosi prema likovima kroz sezonu na sami ishod radnje.
Moja ocjena je 8/10. Solidna priča, lagao bih kad bi rekao da me nije privuklo i da nisam svaku epizodu skidao čim je došla.
Zanima me kako će nastavit priču, a do tad, TellTale, dajte nam drugu sezonu Wolf Among Us!!
Uzeo i ja igru sada, javim dojmove kada ju cijelu odigram.
Odigrao, mislim da mi je ovo najlošija sezona :/ Druga i prva sezona su po meni puno bolje, fali mi igranje sa Clementine, Javier je dobar lik, ali nema do Clementine :( Ima dobrih likova, čuo sam da ima i iz serije u igri likova. 7/10
Rekli su iz TT da će se možda neki likovi vratiti u S4 iz S1/S2.
Ako netko hoce zaigrat mogu mu posudit primary account da ne troši pare bezveze