DarkPunisher TellTale najavio 4. i posljednu seoznu Walking Dead-a (igramo s Clem), Batman Season 2 i ono najvaznije.....THE WOLF AMONG US 2 !!!!!!!!!!!!!!Srecica samo takva
viper89 Sve 3 nisu dovoljne ni za jednu postenu "igru". Koliko ce dugo milkat istu foru.I'll let myself out
Fico Sve 3 nisu dovoljne ni za jednu postenu "igru". Koliko ce dugo milkat istu foru.I'll let myself out
renda Istina, prva sezona Walking Deada, Wolf Among Us i GOT su mi odlicni, ostalo je meh, nist ne mjenjaju, a svaka igra ima sve manje cistog gameplaya, Batman je uzasan, jedino se veselim novom Wolfu.
skyr3xx http://youtu.be/LgErp-OIi6EO da...TWAU mi je jedna od najdražih igara ikad...nastavak MORA biti fenomenalan.GOT su zaboravili?
DarkPunisher Meni isto, genijalna!I ja bi volio vidjet nastavak GoT-a. Batman mi je bio oke, nista vise. TWD svakom sezonom losiji al jos uvijek dobar. Prva sezona se jednostavno nemoze nadmasit i to je to...
wolf Twd3 je los, Batman ima svoj kraj , TWAU isto , jedina igra sa cliffhanger krajen (got) nije najavljena. Good job
shtiri Batman je baš žešće govno. Em dosadno za igrat, em se užasno vrti jer su devovi realno nesposobni, em su razjebali Batman mtyhos samo da budu kul i edgy i drugačiji.The Walking Dead season 1 je dobar jer je bio nov, svjež i dobro je udario te emotivne beatove. Na kraju krajeva igra me zainteresirala za strip i evo, 4 godine kasnije i još uvijek ga čitam.Wolf je isto bio zanimljiv zbog tog settinga i noir atmosfere.Sve kasnije je pusto ponavljanje.
ikral Ja sam od Telltalesa odigrao najprije Back to the future i shvatio kako je taj koncept odličan. Nakon toga sam prošao Monkey Island koji preporučujem svima (kasnije prošao sve MI igre) te prvi Walking Dead i Wolf among us. GoT je jedina igra koju sam završio na PC, meni isto odlična jer baš tad sam počeo gledati seriju. Ostaje mi Tales from the Borderlands, WD2, Guardians of the Galaxy i Batman, sve ih imam ali nikako krenuti ozbiljnije s igranjem, iako su čini mi se odlične sve.
Deadwalker Na kraju krajeva igra me zainteresirala za strip i evo, 4 godine kasnije i još uvijek ga čitam.I ja sam ovo ljeto otkrio taj strip :)Uzeo si prvi "svezak" od 1000+ stranica i uživancija. Inače da, sezona 1 ostaje najbolje ostvarenje budući da je u njoj bilo i nešto igranja. Kasnije se sve pretvorilo u interaktivnu seriju u kojoj svi putevi vode u Rim (što me doduše nije spriječilo da bacam novce na njihove igre :( ). Borderlands mi je još rulao, čisto zbog humora.
Panacea Fina grafika ako je ingame. Odigrao sam samo prvu sezonu, mogao bih i ovu ako bude na razini. Nadam se da se Telltale onim restrukturiranjem vratio starom sebi, koliko sam čuo zadnja Batman sezona je bila odlična.
Skellington Koliko god pred kraj možda i opadne kvaliteta samog serijala(ne u mojim očima, iako sam odigrao 2 sezone do sada), prva sezona mi je toliko draga srcu, dobra i jedinstvena da bi me bila sramota ne ispratit Clementine do kraja njene avanture. Tako da hype ostaje i jednako radovanje svakoj novoj epizodi koja slijedi..
cloud Oho, Isuse... ovo predobro izgleda! Prva sezona daleko najbolja, plakao sam kao malo dijete. Druga dobra, dok je treća najslabija u serijalu. Nadam se da finale neće podbaciti i da će završiti epski. Jedva čekam!
ThaUrban Sve 3 sezone su naspram Wolfa i Talesa zapravo jako loše. Loše u tom smislu da ne postoji mogućnost izabrati dobro ili sa jednim likom biti cijelo vrijeme u dobrim odnosima. Moje mišljenje je da je to jako loše napravljeno. Cijela igra se zapravo svodi da se na kraju epizode vidi u kojem si postotku ljudi koji je tako izabrao. Meh.Igrat će se. :
tyga https://www.youtube.com/watch?v=pT_aEA2JkVo If you pre-order on PS4 or Xbox One, you'll also receive immediate access to The Walking Dead: The Telltale Series Collection, which gathers all 19 existing episodes into a single package. So basically you get the entire series for free and can enjoy the journey in full before reaching the final chapter later this year.