Savjeti oko kupovine TV-a
Ajd vjerujem ti
Picek ma bolje da si kupio. Ja sam onaj tipični balkanac koji kupuje debelo iznad svojih mogućnosti, pa sam gledao LG C1. Glavni razlog je taj da mi je jedan poznanik rekao da je TV sasvim nova razina u odnosu na Samsung KS8500 kojeg ja imam, a imao ga je i on. Ja sam mislio da nije to tolika razlika, ali kaže da je nebo i zemlja. KS8000 realno je vrhunski TV, ali je iz 2016., pa nema sve te next-gen đinđe.
Zapravo bi bilo najpametnije da se držim još njega i ne kupujem na rate. Zato je bolje da si ga kupio ti. A poznavajući sebi opeglao bi karticu rađe nego imao snošaj.
Flipper Zapravo bi bilo najpametnije da se držim još njega i ne kupujem na rate.
Definitivno. Ne uci se kupovati ista na rate i kredit, osim eventuell nekretnine. Kupovanje na rate je losa navika, prividna slika da si nesto moze priustiti, te se uvjek trebas zapitati dali je to nesto toliko nuzno da moras ici iznad svojih finacijskih mogucnosti.
Ja sam ga uzeo na rate na 24 mjeseca. Kupovanje na rate ne smatram nužno lošim samo treba znati kupovati na rate. Godinama kupujem na rate i gotovo svaki mjesec završim u plusu te nešto uspijem i uštediti sa strane, samo treba to znati
Ja imam LGC1, taj mi je primarno za gaming, Xbox Series S, PS4Pro i PS5 su spojeni na njega, Xbox One X je na monitoru. Kad dođu nove Microsoftove ekskluzive planiram kupiti Series X. Prije C1 imala sam TCL P6 Series iz 2019 i na prvu se vidjela razlika u crnoj boji, ali i ostale boje su znatno življe. Pogledala sam na netu kako da stavim postavke za najbolje gaming iskustvo. Ovo mi je prvi susret sa OLED TV-om i oduševljena sam.
- Uređivano
Za one koji se boje kupiti OLED, dugonajavljivani Mini LED je odlična alternativa koja je sve povoljnija i dostupnija.
https://www.mall.hr/tv-prijemnici/tcl-55c825-mini-led-qled-4k-televizor-android-tv
Nije to još to, ali vidi recenziju. Kažu da je roba.
- Uređivano
maverick Ne uci se kupovati ista na rate i kredit, osim eventuell nekretnine. Kupovanje na rate je losa navika, prividna slika da si nesto moze priustiti, te se uvjek trebas zapitati dali je to nesto toliko nuzno da moras ici iznad svojih finacijskih mogucnosti.
Ja ću radije kupit nešto odjednom i onda mjesec dva biti na kruhu i vodi, nego na rate, a npr moj punac uzima stvari od 400-500 kn na rate, kaže da je tako navikao i da mu je to kroz normalno. Ovisi od čovjeka do čovjeka, ali kad vidim da ima negdje popust na gotovinu, a netko uzima na rate i plaća skuplje.. radije nikad ne bi kupio nego platio skuplje na rate.