Tzereen Pa to je vec vjv blackfriday cijena 12 k za 65inch je poklon

Ok, ok. Ali da, bolje odma uzet, a ne čekat 9 godina ko ja. 😂😂

Držite mi svi fige za BF i Sonya!!!

Na te bolje modele sigurno neće biti 50% sniženje. Ovih 30% sniženja će se ponoviti za BF, ne bih očekivao ništa više, ne sjećam da je i prethodnih godina bilo drugačije.

Tzereen Nemoj mi kupit zadnji A80j 😡 😁 Steta sta nisam blizi svabiji u mediamarkt 77inch bio oko 19k kn

Stigao jučer LG 65C1 i početni dojam je vrhunski. Jedina stvar koja me malo zasmetala je slaganje postolja odnosno spajanje prednje i stražnjeg dijela (ne spoj s TV-om). Znači, ta dva dijela se spajaju s 3 vijka i kad se sve složi, jedan vijak fino uđe do kraja dok sa se s dva namučio da ih ušarafim na nekih 80-90% jer su valjda rupe mrvicu pomaknute. Mislim da se tako nešto ne bi trebalo događati na TV-u tog cjenovnog ranga. Ono, nije niš strašno, ali svejedno je meh.

5 dana kasnije

A80J 77 kupljen u mediamarktu sad samo ceka transport 🙂

I tako, nema više LG C1 65" u Sancti. Bit će crna kita, a ne petak. 🙂

Flipper kad sam uzimao LG 65C1 01.11. preko webshopa u SD-u bio je zadnji jer je nakon moje kupovine bio nedostupan. Tako da slobodno reci sve kaj ti je na duši jer pretpostavljam da sam glavni krivac da ga više nema 🤣

Kikiller s obzirom da nisam neki ekspert za TV-e da idem u neke velike detalje ono što mogu reći da je razlika najvidljivija u bojama, odnosno boje na OLED-u su dosta intenzivnije i življe. Posebno bih spomenuo prikaz crne koji se ne može mjeriti sa, vjerojatno bilo kojim, LCD-om.

Naveo bih kontrast koji je najvidljivi na subtitle-ovima u nekim igrama. Primjera radi na Sony 55XF9005 sam se znao dosta namučiti jer je kontrast između teksta i podloge subtitle-a bio OK no ne dovoljan da bi ga jasno mogao pročitati dok je na OLED-u potpuno drugačija priča (govorim o FFXIV). Ne govorim ovdje o veličini zaslona (iako je i to bitno) već baš o kontrastu.

TV programi na OLED-u na 65" izgledaju jasnije i oštrije nego na 55" LED-u tako da je gledanje Večere za 5 dobilo novu dimenziju 🤣

Probao sam 120Hz mode u igrama, konkretno na WRC 10. Fludinost je na razini no dosta pati grafika tako da moram priznati da mi je ipak veći gušt igrati u balanced modeu. U balanced modeu je na Sonyju veliki problem bio screen tearing koji je bio vrlo izražen dok ga na LG-u nisam primjetio (vjerojatno VRR radi svoj posao).

Kikiller ako misliš na usporedbu onda mi je to teško jer sam potpuno promijenio postavke slike na Sonyju jer mi je u spavaćoj sobi. No moraš mi vjerovati na riječ da je OLED baš puno bolji 🤣 🤣

Picek ma bolje da si kupio. Ja sam onaj tipični balkanac koji kupuje debelo iznad svojih mogućnosti, pa sam gledao LG C1. Glavni razlog je taj da mi je jedan poznanik rekao da je TV sasvim nova razina u odnosu na Samsung KS8500 kojeg ja imam, a imao ga je i on. Ja sam mislio da nije to tolika razlika, ali kaže da je nebo i zemlja. KS8000 realno je vrhunski TV, ali je iz 2016., pa nema sve te next-gen đinđe.

Zapravo bi bilo najpametnije da se držim još njega i ne kupujem na rate. 😁 Zato je bolje da si ga kupio ti. A poznavajući sebi opeglao bi karticu rađe nego imao snošaj. 😁😁

Flipper ako je razlika LG-a u odnosu na Sony XF9005 (koji je 2018. bio najbolji LCD ako se ne varam) gdje neće biti razlika u odnosu na KS8000.

Flipper Zapravo bi bilo najpametnije da se držim još njega i ne kupujem na rate.

Definitivno. Ne uci se kupovati ista na rate i kredit, osim eventuell nekretnine. Kupovanje na rate je losa navika, prividna slika da si nesto moze priustiti, te se uvjek trebas zapitati dali je to nesto toliko nuzno da moras ici iznad svojih finacijskih mogucnosti.

Picek e jebiga sad, sad se već vrijeđamo. 🤣🤣 Šalim se.

Ma vidjet ću do BFa. Moram još obraditi ženu da da blagoslov, s tim da moram slagati cijenu za jedno 4-5K kn. A možda budem jednom i pametan, pa odlučim racionalno.

Ja sam ga uzeo na rate na 24 mjeseca. Kupovanje na rate ne smatram nužno lošim samo treba znati kupovati na rate. Godinama kupujem na rate i gotovo svaki mjesec završim u plusu te nešto uspijem i uštediti sa strane, samo treba to znati 😀

Ja imam LGC1, taj mi je primarno za gaming, Xbox Series S, PS4Pro i PS5 su spojeni na njega, Xbox One X je na monitoru. Kad dođu nove Microsoftove ekskluzive planiram kupiti Series X. Prije C1 imala sam TCL P6 Series iz 2019 i na prvu se vidjela razlika u crnoj boji, ali i ostale boje su znatno življe. Pogledala sam na netu kako da stavim postavke za najbolje gaming iskustvo. Ovo mi je prvi susret sa OLED TV-om i oduševljena sam.