Bok ekipo,
čitam već neko vrijeme ovu temu, gledam po netu sve i svašta, i na kraju ostanem u nedoumici šta kupiti, i na što se fokusirati.
Useljavam u novi stan uskoro i htio bi se počastiti sa novim TV-om. Trenutno imam 50 inch Sony-a, starog 3 god. Njega bi stavio u drugu sobu, gdje bi trenutno spojio i PS4 te odigrao još par naslova s kojima zaostajem... znači ne bi trenutno uzimao PS5.
Za dnevnu bi mi trebao TV, nekako gledam 65 incha i to za slijedeće:
- dnevna soba ima veliku staklenu stijenu, kroz koju prolazi podosta svjetla. U planu su naravno nekakvi zastori da to ublaže
- Tv ću gledati sa cca 3 metara udaljenosti, to je max distanca, znači otprilike oko 2,8m-3,0m (da li mi je 65 incha preveliko ili taman)
- TV ide na zid
- sadržaj će se prikazivati sa HT operatera, plus Netflix, HBO, filmovi skinuti sa neta etc
- konzolu NEĆU spajati na taj TV
- e sada, budžet... to ju teško odrediti, ali sam svjestan da je primarno za kupovinu... ajmo reći mogu dati koliko treba, ali je jako bitno odrediti da se odredi koliko stvarno treba.
- mogu i hoću čekati Black Friday i vidjeti šta se tamo nudi, znači nije mi o glavu kupiti odmah (kad smo kod BF, da li se tamo guraju više stariji modeli ili ima i ovogodišnjih modela?)
I znam da nije tema, ali vi koji koristite SOUNDBAR, da li ste zadovoljni, da li ga se isplati kupiti etc.... nitko od mojih poznatih ga nema, pa se ne mogu s nikime posavjetovati.
Eto, sada ako netko ima volje, da malo prodiskutiramo, bio bih vam zahvalan.