weky
Ići ću malo offtopic, ali da, u jednu ruku vjerojatno i jesam. Nisam zatupljen, ne glorificiram ih kao neki, nemam oltar kojem se klanjam, ali da ih cijenim kao elektronsku kompaniju, cijenim. Slično kao što cijenim Samsung. I nekadašnje uspješnije kompanije, poput Philipsa.
Zašto? Prvenstveno zato što su bili pioniri u mnogim elementima i zato što guraju tehnološki napredak. A drugo, zato što unatoč ogromnoj diverzifikaciji poslovanja i dalje uspiju napraviti vrhunski proizvod u skoro svakom području kojeg se prime.
Znači, godinama ih nema na tržištu fotića, a onda dodju i stanu bok uz bok s gigantima kao što su Canon i Nikon.
Ili dodju i naprave True wireless slušalice najbolje na tržištu. Bolje od onih koje rade firme specijalizirane samo za taj segment poslovanja.
Ali opet, to je znači da sam slijep i da mislim da je sve što Sony napravi dobro, a kamoli najbolje. Uvijek je potrebno uzeti u obzir što ti treba, koliko para misliš izdvojiti, koje prioritete imaš. I upravo zato što se uspijem staviti u kožu nekog ko kupuje stvari, već jedno 15 godina sam Katica za sve kad netko od obitelji, frendova ili poznanika nešto kupuje jer nisam zatupljen.
Ali ako je ovdje tako lakše za iskomunicirati, da, ja sam fanboj.