Vidjet ćeš razliku poslije C1 vjeruj. U razini osvjetljenja najviše.

Odlična kupovina. Miran si jašta. Barem 4 godine. Tehnologija oled televizora teško da će praviti drastične razlike iz godine u godinu.

Čestitke.

• foggy

•  
    •  
    •  
    •  

Flipper Cestitke. Nama je novi TV jedna od zivotnih sreca, nema tu krive odluke. I dalje si gej, al bar imas novi tv

Zero nema HDMI 2.1 za 120 efepesa…

Točnije nemoze bez hdmi 2.1 4k@120, a to ne podržava skoro nijedna igra na konzolama. Moze 120 fps na nizim rezama i za to ti ne treba presiljeni hdmi 2.1

Zero ma ja nisam mjerodavan, ja sam retard što se tiče kupnje. Da razmišljam logično, ne bih nikad kupio. Ali opet, tako sam i C1 kupio pa sam ga otplatio i uživao. Tako da jbg.

Zero to vecina nije native 4k. Moš mislit što je npr Borderlands 3 native 4k@120. Ne vjeruj glupom marketing-u pobogu. Jedina igra što sam igrao da je native 4k@120 je Ori.

maverick bit će valjda kad dođe PS6, a onda krenu PS5 remasteri. 😃

Samo će do tada doći i novi HDMI standard, pa će ovi TV biti stari.

Flipper imam i ja hdmi 2.1, ali nikad nebitniji feature nisam vidio do sada. Na PC ionako imas display port. Mozda kako kazes sa iducom generacijom konzola, ali stvar je da ce ici i fidelity naprijed pa samim time opet nista od visokih reza u kombinaciji sa troznamenkastim fps. Za sada ti hdmi 2.1 bandwidth potpuno neiskorišten jer upscale-ane igre ne postižu isti.

Flipper

Da, ona oznaka 8K će se vratiti na PS kutije, mark my words!

Flipper

Neće ni PS6 iskoristiti native 4K i 120FPS kako krenilo, drugi tv kupiš tamo 2030. lol! Welcome to the club, G4 je top!

@weky , deder, ajde se pohvali malo. Pukni koju sliku, napiši dojmove.

• montoya

•  
            •  
            •  
          • Uređivano

Kolko bi mogel tražiti za svoj LG C8 "55 OLED?

Ima mali burn in na dnu ekrana od GT7 rev limitera i treće brzine te jedan jedini mrtvi piksel u gornjem desnom kutu - kod rada sve je to neprimjetno.

@Tzereen

Ko god razumije način rada oled ekrana, zna da taj način rada dolazi od prirodnog prikaza snimljene mocije bez naknado umjetnih pomagala u kvaliteti kontrole i osvjetljenja slike.

G4 je napravio odličan balans kohezije organskih slojeva i umjerenog backlight osvjetljenja kako bi se dobio svjetliji prikaz slike, bez žrtvovanja prikaza crne boje dobivene prirodnim organskim putem.

Uradit će se neki software update kojim će se smanjiti AWB i razina osvjetljenja organskih slojeva u cilju dobivanja precizne razine kontrasta i crne boje, ali je onda pitanje koliko je zapravo taj model bolji od G4 serije. Možda noviji, brži, tehnološki napredniji u pogledu portova, ali po pitanju kvalitete slike, isti.

Tehnologija oled televizora teško da će praviti drastične razlike iz godine u godinu.

Što me navodi na moj post koji sam napisao prije par dana, i to s razlogom.

Tzereen deder, ajde se pohvali malo. Pukni koju sliku, napiši dojmove

Budem. Malo sam u gužvi ovih dana, plus čekao sam da sve poštimam i da se slegnu dojmovi.

Jučer bio u Areni, u Elipsu izložen TV od 98''. Čovjek se brzo navikne na takvu dijagonalu 😃

Taj fakat ne stane.

weky Taj fakat ne stane.

Giphy - Season 3 Nbc GIF by The Office

• Brijac

•  
                •  
                •  
                •  
              • Uređivano

Čestitke Flipper. Mislim da si pogriješio, ali nema veze, ako ćeš uživati super 😆

Ovakvi TV-i trebaju biti kod ljudi barem 5 godina. Ja ne mogu zamisliti da svoj 65" svakih par godina mijenjam jer uopće baratat s tolikim TV-om pogotovo jer je tako tanak je stvarno muka, a naći kupca, pakirati to nazad u kutiju, neki prijevoz organizirati svakih par godina da ne pričam.

Razlika je sigurno primjetna, ali s obzirom na svu muku gore navedenu i razliku od 1500€.. ne bih rekao da se ikako isplati.

• foggy

•  
                  •  
                  •  
                  •  

Brijac ne bih rekao da se ikako isplati

Znaš da nema cijene kad ti duša od sreće u 4K sretno pogled meće? 😃