• Uređivano

Flipper

Ako si s parama i dobrom voljom čekaj G5 sad u Aprilu.

Osim toga, G4.

• Uređivano

Ma nisam, i ovo je iznad razreda, ali ovaj mi ponudio danas €600 za C1, a G4 je sad oko €1999. I kad oduzmem ovo…neću nikad imati bolju priliku.

Ako kupim LGG4 ne mislim idućih nekoliko godina mijenjati TV. Iako sam i s C1 stvarno zadovoljan i ne znam koji k. bi ga mijenjao.

Kupio sam 65 G4. Btj jesam blesav.

Ako me ne bude kroz koji dan, ubila me žena. Zasluženo.

Flipper Ako kupim LGG4 ne mislim idućih nekoliko godina mijenjati TV.

Se sjeća itko koliko dugo smo se telili sa CRT-ima? Danas bih valjda trebao uzimati TV svakih 3-4 godine da bih bio u trendu, skoro kao mobitel. TV nema VRR, HDR nije dovoljno dobar, nema HDMI 2.1 za 120 efepesa…ajmo odmah mijenjati (znam da tvoj ima, ali čisto karikiram).😃

Vidjet ćeš razliku poslije C1 vjeruj. U razini osvjetljenja najviše.

Odlična kupovina. Miran si jašta. Barem 4 godine. Tehnologija oled televizora teško da će praviti drastične razlike iz godine u godinu.

Čestitke.

• foggy

•  
          •  
          •  
          •  

Flipper Cestitke. Nama je novi TV jedna od zivotnih sreca, nema tu krive odluke. I dalje si gej, al bar imas novi tv

Zero nema HDMI 2.1 za 120 efepesa…

Točnije nemoze bez hdmi 2.1 4k@120, a to ne podržava skoro nijedna igra na konzolama. Moze 120 fps na nizim rezama i za to ti ne treba presiljeni hdmi 2.1

Zero ma ja nisam mjerodavan, ja sam retard što se tiče kupnje. Da razmišljam logično, ne bih nikad kupio. Ali opet, tako sam i C1 kupio pa sam ga otplatio i uživao. Tako da jbg.

Zero to vecina nije native 4k. Moš mislit što je npr Borderlands 3 native 4k@120. Ne vjeruj glupom marketing-u pobogu. Jedina igra što sam igrao da je native 4k@120 je Ori.

maverick bit će valjda kad dođe PS6, a onda krenu PS5 remasteri. 😃

Samo će do tada doći i novi HDMI standard, pa će ovi TV biti stari.

Flipper imam i ja hdmi 2.1, ali nikad nebitniji feature nisam vidio do sada. Na PC ionako imas display port. Mozda kako kazes sa iducom generacijom konzola, ali stvar je da ce ici i fidelity naprijed pa samim time opet nista od visokih reza u kombinaciji sa troznamenkastim fps. Za sada ti hdmi 2.1 bandwidth potpuno neiskorišten jer upscale-ane igre ne postižu isti.

Flipper

Da, ona oznaka 8K će se vratiti na PS kutije, mark my words!

Flipper

Neće ni PS6 iskoristiti native 4K i 120FPS kako krenilo, drugi tv kupiš tamo 2030. lol! Welcome to the club, G4 je top!

@weky , deder, ajde se pohvali malo. Pukni koju sliku, napiši dojmove.

• montoya

•  
                  •  
                  •  
                • Uređivano

Kolko bi mogel tražiti za svoj LG C8 "55 OLED?

Ima mali burn in na dnu ekrana od GT7 rev limitera i treće brzine te jedan jedini mrtvi piksel u gornjem desnom kutu - kod rada sve je to neprimjetno.

@Tzereen

Ko god razumije način rada oled ekrana, zna da taj način rada dolazi od prirodnog prikaza snimljene mocije bez naknado umjetnih pomagala u kvaliteti kontrole i osvjetljenja slike.

G4 je napravio odličan balans kohezije organskih slojeva i umjerenog backlight osvjetljenja kako bi se dobio svjetliji prikaz slike, bez žrtvovanja prikaza crne boje dobivene prirodnim organskim putem.

Uradit će se neki software update kojim će se smanjiti AWB i razina osvjetljenja organskih slojeva u cilju dobivanja precizne razine kontrasta i crne boje, ali je onda pitanje koliko je zapravo taj model bolji od G4 serije. Možda noviji, brži, tehnološki napredniji u pogledu portova, ali po pitanju kvalitete slike, isti.

Tehnologija oled televizora teško da će praviti drastične razlike iz godine u godinu.

Što me navodi na moj post koji sam napisao prije par dana, i to s razlogom.

Tzereen deder, ajde se pohvali malo. Pukni koju sliku, napiši dojmove

Budem. Malo sam u gužvi ovih dana, plus čekao sam da sve poštimam i da se slegnu dojmovi.