Savjeti oko kupovine TV-a
Za tih 300€ razlike, ja predlažem G4.
Ili pričekaj April i dolazak G5ice na tržište, pa će se možda pronaći i neka marketinška opcija da se "stariji" G4 model baci na akciju.
Mislim da cu ipak pricekati da bude G4 na nekoj akciji i s 5 god jamstva. Al nije mi jasno zasto ga svi prodaju samo sa zidnim nosacem. Bas gledam C4 na akciji uz poklon soundbar 1449eur u Sancti. Dobra cijena jos 5 godina jamstva.
A da za tih 300 eur vise G4 je bolja opcija puno.
Ljudi, zna li netko može li se igdje još nabaviti C1 ili C2? Pita me prijatelj koji ne igra, i nije mu bitno da je C4. Htio bi LG, ali stariji model. A da je naravno novi. Sumnjam da ima igdje.
Reci frendu da samo zato sto trazi model oleda stariji od 3-4 godine, da nece biti jeftin, nego naprotiv cak i skuplji. C1 od 65'' koliko sam zadnji put vidio, kosta vise nego C4, iste velicine. A kupovati te stare zastarjele ohrdine samo zato jer su oledi su dokaz koliko ne zna i nije upucen u svijet televizora.
Prvobitno ne mozes ocekivati postenu garanciju na modele stare 3+ godine, za uredjaje koji su tad bili najskloniji burn-inu. Da ne pricamo o tumbanjima po skladistima i transportima. Ako bas ima zelju da ima oled, nek skupi pare pa kupi barem B4.
- Uređivano
Ljudi, jel OK cijena za LG C1 65" (prodajem ga poznaniku ako ću prodati) za €500 ili je to premalo?
Ma ja imam priliku prodati svoj TV za €500 i kupiti 65” LGC4 za €1299. Ali nisam siguran da mi treba uopće LG C4 jer nemam pojma kolika je realno nadogradnja u odnosu na C1.
Flipper kupiti 65” LGC4 za €1299.
To je jeftino.
- Uređivano
Raziel Normalna za HR, jeftina za BiH (3400KM)
Ajmooooooooo!
LG G4 ili Samsung S95D?
LG
- Uređivano
Ma nisam, i ovo je iznad razreda, ali ovaj mi ponudio danas €600 za C1, a G4 je sad oko €1999. I kad oduzmem ovo…neću nikad imati bolju priliku.
Ako kupim LGG4 ne mislim idućih nekoliko godina mijenjati TV. Iako sam i s C1 stvarno zadovoljan i ne znam koji k. bi ga mijenjao.