S1r1uS također, preporučam 65C4. Uzeo sam ga početkom godine (prije sam imao C1) i TV je fenomenalan. Platio sam ga 1500€ i dobio 2+3 godine garancije s tim da napomenem da i ovih dodatnih 3 godine garancije vrijedi na panel. Vidim da je i dalje aktivna akcija 2+3 godine garancije.

Za tih 300€ razlike, ja predlažem G4.

Ili pričekaj April i dolazak G5ice na tržište, pa će se možda pronaći i neka marketinška opcija da se "stariji" G4 model baci na akciju.

Mislim da cu ipak pricekati da bude G4 na nekoj akciji i s 5 god jamstva. Al nije mi jasno zasto ga svi prodaju samo sa zidnim nosacem. Bas gledam C4 na akciji uz poklon soundbar 1449eur u Sancti. Dobra cijena jos 5 godina jamstva.

A da za tih 300 eur vise G4 je bolja opcija puno.

15 dana kasnije

Ljudi, zna li netko može li se igdje još nabaviti C1 ili C2? Pita me prijatelj koji ne igra, i nije mu bitno da je C4. Htio bi LG, ali stariji model. A da je naravno novi. 😃 Sumnjam da ima igdje.

Flipper E imam ja super Samsung za njega, radi prvih par minuta odlicno.

Flipper

Teško, po našim trgovinama samo C3 i C4 su dostupni!

Flipper

Reci frendu da samo zato sto trazi model oleda stariji od 3-4 godine, da nece biti jeftin, nego naprotiv cak i skuplji. C1 od 65'' koliko sam zadnji put vidio, kosta vise nego C4, iste velicine. A kupovati te stare zastarjele ohrdine samo zato jer su oledi su dokaz koliko ne zna i nije upucen u svijet televizora.

Prvobitno ne mozes ocekivati postenu garanciju na modele stare 3+ godine, za uredjaje koji su tad bili najskloniji burn-inu. Da ne pricamo o tumbanjima po skladistima i transportima. Ako bas ima zelju da ima oled, nek skupi pare pa kupi barem B4.

14 dana kasnije

Ljudi, jel OK cijena za LG C1 65" (prodajem ga poznaniku ako ću prodati) za €500 ili je to premalo?

Flipper

Jesi li imao priliku vidjeti tv uživo?

Vrlo je važno da znaš koliko radnih sati tv ima, a pogotov ima li vidljivog burn ina na ekranu.

Ma ja imam priliku prodati svoj TV za €500 i kupiti 65” LGC4 za €1299. Ali nisam siguran da mi treba uopće LG C4 jer nemam pojma kolika je realno nadogradnja u odnosu na C1.

• Uređivano

Flipper

Bolji je u svemu.

Ima svjetliji ekran, brži i korisniji procesor za obradu slike i hdr-a, 144 hz opciju i noviju godinu proizvodnje, što znači manje šanse da će ti krepati. Uzmi 5 stoja dok još možeš.

Ja bi to na tvom mjestu odradio.

8 dana kasnije

LG

Flipper

Lg G4

Tu se nemas sto razmisljati

• Uređivano

Flipper

Ako si s parama i dobrom voljom čekaj G5 sad u Aprilu.

Osim toga, G4.

• Uređivano

Ma nisam, i ovo je iznad razreda, ali ovaj mi ponudio danas €600 za C1, a G4 je sad oko €1999. I kad oduzmem ovo…neću nikad imati bolju priliku.

Ako kupim LGG4 ne mislim idućih nekoliko godina mijenjati TV. Iako sam i s C1 stvarno zadovoljan i ne znam koji k. bi ga mijenjao.