Savjeti oko kupovine TV-a
Miro Ti bi definitivno trebao ciljati na višu komodu jer će ti i kut gledanja odnosno vidljivost biti nešto bolja (osim u slučaju OLED-a gdje je skoro svejedno). Ovako je sad trenutno kod mene u dnevnoj:
Na zidni nosač i amen, puno bolje i za vrat kad se uvališ u kauč. Nema brige ni zbog potresa jer mala je šansa da će pasti. Ili da neki limač to prevrne kao Flipu mali Xbox.
foggy Ne, jer je tip nosača koji ne mora biti fiksiran da TV bude potpuno okomito. Kod mene je malčice nakrenut i skroz odgovara položaju. Meni je veći problem što mi se navečer češće prispava iz kauča pa za igranje preferiram premjestiti gaming stolicu ispred TV-a. A i ćoravim pa ono…sljedeći upgrade su oči obrađene laserom.:p
Zero Ma imao sam ja TV na zidu, isto je imao pad prema dolje da fino ravno gledaš u ekran, ali bilo kakav položaj vrata ako nije ravan nije dobar na duge staze. Ja sam morao blago prema gore gledati jer je tak bio TV, i to nije bilo dobro. Bilo je fora, ali ne i dobro
Spavaj ak ti se spava, probudit ćeš se usred noći pa možeš samo nastavit. Win win
Ja sam imao TV na zidu i to zakrivljeni. I to na roza zidu.
Tako da…
JoelDrake Ma ok, o cijenama se uvijek može diskutirati. Super ako barem kod većine modela daju mogućnost da možeš birati između stalka i nosača. Ja sam recimo uzeo nosač za svoj 65" za negdje 40-50 eura, podnese do nekih 100 kg po deklaraciji i realno nije ništa posebno, ali služi svrsi i ono najbitnije, jednom kad nakeljiš TV na zid, više te boli kuki što je iza.
Pa da, sjedni na normalni stolac i brijem da ti je glava u visini gornjeg ruba, ovisno i o tome koliko si visok, heh. Kod mene kad sjednem na kauč glava mi je tu negdje pri sredini ekrana i ekran je nekih 5 stupnjeva okrenut prema dolje. Ne patim si vrat ni u kojem slučaju s te udaljenosti. Tak da, svatko zna kako njemu najbolje odgovara.