Miro

Sad nađi neku koja će ti odgovarat za sve, idealno bi bilo i da plejku sakriješ tj. da komoda ima rupu za zrak iza i da može radit kak treba.

Gore samo tv i amen.

Kikiller

Ma poslo sam mjere jer nisan nasa nista sto mi odgovara

Ako uzmem da je rupa onda gubin misto za stvari isto ovako gore cu staviti ps5 box i switch

Isto kao ova samo doli ce biti ladice

Miro Ti bi definitivno trebao ciljati na višu komodu jer će ti i kut gledanja odnosno vidljivost biti nešto bolja (osim u slučaju OLED-a gdje je skoro svejedno). Ovako je sad trenutno kod mene u dnevnoj:

Na zidni nosač i amen, puno bolje i za vrat kad se uvališ u kauč. Nema brige ni zbog potresa jer mala je šansa da će pasti. Ili da neki limač to prevrne kao Flipu mali Xbox.

Zero Ak gledaš da ti glava bude u ravnini TV-a, jel ti nije malo previsoko kad legneš na krevet? Bitno da vrat ne bježi gore.

Zero

Visina je 47.5cm jos noge od tva i taman je da gledan bez dizanja glave ili bilo kakvog istezanja.

Tako i sad ciljan na komodu visina do 50cm.

Posto ce velicina tva vjerovatno biti 77 onda je to to opet da gledan bez istezanja glave

foggy Ne, jer je tip nosača koji ne mora biti fiksiran da TV bude potpuno okomito. Kod mene je malčice nakrenut i skroz odgovara položaju. Meni je veći problem što mi se navečer češće prispava iz kauča pa za igranje preferiram premjestiti gaming stolicu ispred TV-a. A i ćoravim pa ono…sljedeći upgrade su oči obrađene laserom.:p

Zero Ma imao sam ja TV na zidu, isto je imao pad prema dolje da fino ravno gledaš u ekran, ali bilo kakav položaj vrata ako nije ravan nije dobar na duge staze. Ja sam morao blago prema gore gledati jer je tak bio TV, i to nije bilo dobro. Bilo je fora, ali ne i dobro 😃

Spavaj ak ti se spava, probudit ćeš se usred noći pa možeš samo nastavit. Win win

Ja sam imao TV na zidu i to zakrivljeni. I to na roza zidu.

Tako da… 😃

Flipper

Flipper Ja sam imao TV na zidu i to zakrivljeni

Pa sto

Imao si i ravnu maticnu plocu za xbox

Pa si je skrivio

Miro

C serija ti dolazi s stalkom uglavnom, ako se odlučiš na G4 seriju onda imaju neke trgovine u ponudi 65" stalak ili zidni nosač a 77" samo zidni nosač a stalak bi mora kupovat zasebno a on je nekih 200 eur! Ma stavi na zid i ne opterećuj se!

JoelDrake Ma stavi na zid i ne opterećuj se!

Ma nemogu kao prvo to nikako nevolim kao drugo radi uticnica mora bi je ili dizati visoko ili je maknuti jos u desno a to mi nikakako ne odgovara

Ma rjesiti ce se to sve pomalo

Miro Imas nosace koji metar idu gore dolje ili kud hoces. Drze iznad 100 kila i mozes i kod susjeda objesit tv pa nosac rasirit do svoje sobe.

Sigurniji je tv na nosacu nego na komodi.

JoelDrake

Haha, stalak 200 eura. Vjerojatno od karbonskih vlakana. Al dobro, nekome tko da preko tri milje za TV vjerojatno nije nikakav problem, na što računaju u LG-u.

Zero

Samo sam rekao da košta 200 eur zasebno ne i da sam ga kupio za 77" model, naravno da sam stavio na zid pa nisam ja Miro, dok 55" i 65" bude u ponudama same trgovine s stalkom ili zidnim nosačem, rijetki su oni kao Miro 😁, da baš žele 77" na stolni stalak!

JoelDrake Ma ok, o cijenama se uvijek može diskutirati. Super ako barem kod većine modela daju mogućnost da možeš birati između stalka i nosača. Ja sam recimo uzeo nosač za svoj 65" za negdje 40-50 eura, podnese do nekih 100 kg po deklaraciji i realno nije ništa posebno, ali služi svrsi i ono najbitnije, jednom kad nakeljiš TV na zid, više te boli kuki što je iza.

Zero

Ma da, iako kod G4 serije bar imaju ponude 55", 65" stalak ili zidni nosač dok je kod G3 svaka dijagonala dolazila s zidnim nosačem!

Zero

Meni ovo kod tebe definitivno previsoko!

Meni je malo nagnuta na dole i žao mi šta je nisam stavio još nekih 10tak cm niže!

Pa da, sjedni na normalni stolac i brijem da ti je glava u visini gornjeg ruba, ovisno i o tome koliko si visok, heh. Kod mene kad sjednem na kauč glava mi je tu negdje pri sredini ekrana i ekran je nekih 5 stupnjeva okrenut prema dolje. Ne patim si vrat ni u kojem slučaju s te udaljenosti. Tak da, svatko zna kako njemu najbolje odgovara.