StarFox_N Naravno da bi svi imali OLED da smo imućni.

To mi poslije ovog TVa i daje čudan osjećaj kad mi netko spomene oled. Počinjem sticati dojam da oled više postaje status hvalospjevnog bogatstva, nego li razlog zbog drastične kvalitete uređaja.

Kad se sjetim prvih modela oled-a i revolucionarne tehnologije, qledovi su izgledali kao tehnologija iz prošlog stoljeća.

Kako vrijeme odmiče, qledovi su toliko uznapredovali da su razlike postale minimalne.

Pogledaj novu Bravia 9 seriju za primjer.

Ja vise ne biran oce oled ili led

Sad me samo zanima oce li biti 75 ili 85

Miro Sad me samo zanima oce li biti 75 ili 85

Iako sam prezadovoljan sa svojim C1 OLED-om 65”, definitivno bi i ja u budućnosti za određeni budžet uzeo veći tv, nego gledao da bude OLED.

Brijac

E pa o tome se radi cijene su drasticno pale pa za 2000e mozes jako dobar 85 tv kupiti

pravednik

Vidis u tcl nisan upucen

Trenutno gledan samsunga, kad bi sad uzimao bio bi samsung jer lg oled skup

Koliko god za mene vrijedi ona da TV ne može biti prevelik, OLED je takva razlika u odnosu na LED d bih žrtvovao koji centimetar dijagonale da uzmem OLED.

Picek koji centimetar

Pa i nije to baš "koji centimetar" 😆

Brijac ajmo reći da bih do 10" razlike radije uzeo OLED. Trenutno imam LG C1 65" i za iste novce bih ponovo uzeo OLED 65" nego LED od 75".

Picek

Prije ti se radi oces oled 65 ili led 85

A to je vec razlika

Picek

Slažem se sa tobom. Niš ne komentiram jer si možda 1% foruma može priuštit premium kvalitetni tv od 77"-85" i jer nisam više baš toliko u tome otkad nemam hrpu tv-a pred nosom u dućanu i di sam isprobaval sve moguće na njima. OLED tv-i i skuplji QLED / Miniled tv-i su sa razlogom skuplji. Nekad i previše pa treba pratit akcije i dobre dealove.

Doduše, razumijem i sve koji će radije kupiti neku slabiju seriju tv-a, ali veću dijagonalu. I ja bih rado 77 il 85" u sobi, al ja sad ne bih išao na nešto manje kvalitetno od C2. A to cjenovno ne mogu ispratiti.

Kad se već kupuje tv takve veće dijagonale, onda stvarno treba gledat da se ne kupi neki šrot od početne serije, nego bar donekle solidan tv. Radije ću još 5 godina bit na 65C2 nego kupit 85Q60 za 1500-2000 eura. Jer u tom slučaju smatram da sam te novce doslovno bacio samo da mogu reć da imam velikog. A vidim da @Miro hoće bar nešto veliko, s obzirom da one slike koje mi je slao prilikom sextinga i nisu bile nešto impresivne…

Ma najbolje uzet 85" lcd i spojit Switch na njega. Divota od slike.

85" i Minecraft igrati na njemu.

Tuhy

Netko tko radi u ducanu di se prodaju televizije vec godinama i onda gleda razliku kvalitete izmedu boljih lcd televizija pa i razliku izmedu lcd i oleda je do prije niti godinu dana ili tako nesto imao govno od televizije doma pa kupio sebi c2 i sad odjednom eto on nemoze gledati nista gore.

A ponavljam prije godinu dana je imao takvu televiziju da bi mu se i Isus smijao na cemu igra igre

I dalje je bila bolja od tvog Sonya

A zato nisam nikad ni čuo za sony televizore…to mi dođe isto kao i Bang & Olufsen…pravim se da ih nema 😆

JoelDrake

Nema sumnje da je najbolji po pitanju slike, Bravia Series 9 mini LED ali zaostaje u gamingu, input lag još nisu smanjili na razinu Samsunga, LG-a i TCL-a.

Nedopustivo za top TV i premium cijenu i novi procesor.

Da sad kupujem TV išao bi na veličinu, 77" LG G4 ili 85" TCL 800 serija nadalje.

Samsunga imam sad ali prestigli su ih ostali brendovi no oni i dalje drže cijenu.

TCL = Samsung jer TCL radi svoje VA panele za Samsung televizore no prema custom specsu sa wide angle filterom koji smanjuje kontrast.

Ironično, TCL 2x niže cijene od Samsunga sa istim panelom ima bolji kontrast i boje jer nema top nepotrebnog filtera preko panela.

Ima tu još pizdarija sa Samsungom, dosta smećarska firma po pitanju supporta, updatea i serijskih problema na high end segmentu.

pravednik Ima tu još pizdarija sa Samsungom, dosta smećarska firma po pitanju supporta, updatea i serijskih problema na high end segmentu.

Najgora.