Sterlok

Nije, razlika je u kompletnom panelu i komponentama. Rtings recenzije pogledaj.

Oni koji su kod njih medium end kod nas su high end.

Za 2023. je bilo, ako je sad drugačije onda nisam upućen.

pravednik Neopisivo je igrat i gledat na 75". Jedino što me odvlači od 85 jeste cijena.

65" je postalo mizerno

65 je postalo mizerno sta? Jel tebi sve dobro u glavi? Mozda ti treba jedan 65 u dupe

foggy

Tak je i sad bi na 85.

Uvijek hoćeš više i bolje, razmišljao sam o projektoru ali me odbija niži kontrast i kvaliteta.

Igrati God of War, Spidermana, Tlou2 nije usporedivo na 55 i 75. 65 je negdje između al nebi se vraćao osim ka nemoram.

Znaš ka je najbolje? Da ti svakom dijagonalom skoka od 10" raste i visina panela, dužina je ok.

Najgore? Da ne raste zarada koja bi to pratila.😮‍💨

Niš onda, konzolice pod ruke i u kino zamolit stričeka da projicira na zid igru.😆

pravednik

A dobro, da je 65" baš MIZERNO, mislim da je pretjerano reći! Ja bih bio sretniji sa 70", ali neću lagat ako kažem da je igrat Uncharted, (posle njega TLOU I i II) fantastično i na toj mizernoj veličini.
      Iako, na ovoj slici to djeluje kao jako malena i mizerna televizija 😆

Djeluje malo, kut kamere ili je soba 6x6?

Televizor veličine kad glavu okrećem, a čujem da je mizeran, dođe mi slabo 😃

Sve sirotinja na forumu…. 🤣
        Do prije 10 godina svi gledali i igrali se na 32" a sad ispada da bolje da ne pises nista ako nemas barem 75" Oled

Misliš reći "trebam 75" o led te jebo?!?!" Meni TV dijagonala također ne može pratiti brzinu kojom mi raste dioptrija, jbg. 65 je na knap sad.

pravednik Nije, razlika je u kompletnom panelu i komponentama. Rtings recenzije pogledaj.

Oni koji su kod njih medium end kod nas su high end.

Za 2023. je bilo, ako je sad drugačije onda nisam upućen.

https://www.whathifi.com/reviews/hisense-u7k-65u7kq

"Unlike 2022’s U8H Mini LED model for the UK, the U7K sports the same core screen specifications as its US counterpart. Which is very good news, as it means there’s no repeat of the unfortunate UK U8H situation that found it sporting a low-contrast IPS panel compared with the VA panel of its US equivalent, as well as far fewer local dimming zones."

Zero tako je bilo i meni dok nisam stao na 65" i shvatio da su naočale povoljnija investicija od većeg TV-a 😂

Picek

Pa naočale ti trebaju eventualno samo za čitanje titlova npr. ak gledaš turske sapunjare. Sliku vide svi i sa i bez boljih naočala.

Picek

U pravu si ali mislim da ljudi imaju večinom veće televizore u istoj prostoriji koju ne mjenjaju samo tako a tv sve veći i veći.

Osobno za sad nemam dijagnozu iako doduše sve slabije vidim sitnija slova pa katkad moram škiljiti kod čitanja recimo na mobitelu i crna podloga mi baš smeta dok su slova tad bijela, paše mi jednostavno obratno a na laptopu ili monitoru mi je ok za pisanje i čitanje.

TV sliku i titlove vidim na ekranu 82 cm dijagonale što je u inčima 32. Udaljenost tv od očiju je ustvari bitna što ste sa te strane svi u pravu ako vam je tv udaljen podosta. Ako ljudi imaju dnevnu sobu ko ja čitav stan onda im tv na suprotnoj stijeni zida i tad moraju imat što veću dijagonalu telkača da gledaju bez problema bez obzira imali ili ne očnu dijagnozu. Moja udaljenost od tv do naslonjača je mizernih cca. 2 m što je sasvim dovoljno za moj slučaj tv-a a sobu ne mogu rastegnut jebemu miša a i ovak mi je ok.

TITANXIS TV od 65" gledam na udaljenosti od cca 2.5-3m. S naočala vidim no bez naočala ništa. Imam jak astigmatizam, na jednom oku 5x cilindar, na drugom 3x cilindar.

Picek Imam jak astigmatizam, na jednom oku 5x cilindar, na drugom 3x cilindar.

To ti je od trčanja

Miro to mi je i doktor rekao.